Yandex.Metrica

Zorilor- cartierul lunii iulie din punct de vedere imobiliar

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform indicelui Blitz Imobiliare pentru luna iulie, cartierul Zorilor a trecut pe locul al doilea in topul cartierelor clujene, acest lucru intamplandu-se pentru prima oara in ultimul an. Indicele Blitz pentru cartierul Zorilor a fost de 1.054 euro/mp, cu aproape 7 % peste media Clujului.

Indicele Blitz in luna iulie pe cartiere

Cartiere iulie

Indicele Blitz pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca in luna iulie a fost de 988 euro/mp, iar pentru apartementele din Cluj si vecinatati(Floresti, Baciu, Apahida) a fost de 851 euro/mp, in usoara crestere fata de luna anterioara.

In ceea ce priveste preturile medii ale apartamentelor, dupa numarul de camere, indicele Blitz a raportat in luna iulie urmatoarele valori:

Indice Blitz iulie

Indicele Blitz reprezinta valoarea medie a preturilor publice pentru apartamentele de vanzare, exprimata in euro/mp.

Indicele Blitz tine cont de caracteristicile generale ale apartamentelor de vanzare(tip, zona, numar de camere), nu si de gradul de finisare sau de vechimea constructiei.

Pentru acuratetea rezultatelor, au fost eliminate valorile cele mai mici si cele mai mari ale apartamentelor de vanzare, acestea fiind catalogate drept nereprezentative.

chart indice iulie

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
coming back soon