Zorilor- cartierul lunii iulie din punct de vedere imobiliar

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform indicelui Blitz Imobiliare pentru luna iulie, cartierul Zorilor a trecut pe locul al doilea in topul cartierelor clujene, acest lucru intamplandu-se pentru prima oara in ultimul an. Indicele Blitz pentru cartierul Zorilor a fost de 1.054 euro/mp, cu aproape 7 % peste media Clujului.

Indicele Blitz in luna iulie pe cartiere

Cartiere iulie

Indicele Blitz pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca in luna iulie a fost de 988 euro/mp, iar pentru apartementele din Cluj si vecinatati(Floresti, Baciu, Apahida) a fost de 851 euro/mp, in usoara crestere fata de luna anterioara.

In ceea ce priveste preturile medii ale apartamentelor, dupa numarul de camere, indicele Blitz a raportat in luna iulie urmatoarele valori:

Indice Blitz iulie

Indicele Blitz reprezinta valoarea medie a preturilor publice pentru apartamentele de vanzare, exprimata in euro/mp.

Indicele Blitz tine cont de caracteristicile generale ale apartamentelor de vanzare(tip, zona, numar de camere), nu si de gradul de finisare sau de vechimea constructiei.

Pentru acuratetea rezultatelor, au fost eliminate valorile cele mai mici si cele mai mari ale apartamentelor de vanzare, acestea fiind catalogate drept nereprezentative.

chart indice iulie

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.