fbpx Yandex.Metrica

Work environment sau cum să te bucuri de muncă

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Work environment sau spațiul unde ne petrecem cel mai mult din timpul nostru. Este locul si condițiile în care un angajat/colaborator operează. Cum se vede acesta prin ochii lui Ștefan Dumitraș, Broker II la Blitz Imobiliare?
Îl lăsăm chiar pe el să e spună, în cuvintele sale, mai jos.

 

Unul dintre subiectele pe care mi-am dorit să le abordez de mai mult timp este mediul în care ne desfășurăm așa numita „muncă”. Cuvântul muncă poate avea mai multe conotații în funcție de persoana care îl folosește, dar și de cea care îl recepționează.

Auzim multe persoane, pe un ton aproape de energie 0: „Trebuie să merg la muncă…”. Practic, nu „trebuie” să mergi la muncă.

Facem totul cu libertate deplină, asumați, acceptând toate consecințele, fie ele pozitive sau negative. Sunt numeroase persoane care aleg să desfășoare activități care nu implică un serviciu unde „trebuie” să mergi.
Acel „trebuie” devine inutil.

Merg într-un mediu plăcut, unde alături de o echipă (fie ea mare, mică, într-un departament, multinațională etc), mă dezvolt în timp ce mă bucur de oportunități.

Personal, am avut ocazia de a experimenta mai multe medii de muncă, din care am învățat diverse abilități, am observat diverse tipare. Iar când am simțit că locul meu nu mai era acolo, că nu mă regăseam în valorile și în mentalitatea colectivă, am decolat spre o altă destinație.

Și, pentru că omul are frumosul lui de nepătruns, acea Suflare Divină, primită în Creație, am întâlnit mulți oameni cu mentalități sănătoase. Cu principii și valori, care au pus bazele unor medii în care munca devine nobilă, devine înălțătoare, starea de bine creează dorința de a te întoarce cât mai repede, iar libertatea este cu adevărat liberă.

Caută, experimentează și bucură-te de fiecare zi, oprește-te și sărbătorește micile etape încheiate! Analizează și mergi mai departe profitând de ceea ce experiențele anterioare te-au învățat!

Rămâi Curajos, în ciuda provocărilor, zâmbește cu Adevăr în orice moment, Perseverează pe drumul tău, depășind obstacolele care involuntar vor apărea, adu Entuziasm în viața celor care te înconjoară, fiind tu însuți entuziasmat, oferă Transparență necondiționat, Inovează procesele și metodele prin care faci binele și lasă Smerenia să te desăvârșească!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

10 motive sa vinzi!

Exista mai multe motive pentru a lua in calcul o efentuala vanzare a proprietatii tale. Fie ca este vorba de probleme financiare, fie probleme legate de locul de munca, aceste motive variaza de la individ la individ. Va prezentam mai jos un top al celor mai raspandite motive pentru care proprietarii se hotarasc sa vanda. 1. Nevoile familiei. Cresterea numarului[...]

Citeste mai mult
Acum 5 luni 0 Comentarii

Recrutările online - o oportunitate devenită ”must” al momentului

Pentru multe companii, recrutările în această perioadă au căzut ca prioritate, fiind de multe ori amânate ori anulate complet, din cauza restricțiilor curente și a incertitudinii. Iată însă că o nouă paradigmă este tot mai prezentă, aceea a recrutărilor 100% online, în avans pentru ieșirea previzionată din perioada restricțiilor.  Recrutarea online nu e un subiect nou, dat fiind faptul că[...]

Citeste mai mult
coming back soon