Yandex.Metrica

Vrei un palat? Spania are 100 de vanzare!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Proiectul de valorificare a o suta de proprietati imobiliare premium, reprezinta colacul de salvare a economiei Spaniei, pentru a evita situatiile similare din Grecia, Irlanda sau Portugalia.

Guvernul de la Madrid a selectat 100 de proprietati imobiliare care urmeaza a fi vandute sau concesionate pe minim 30 de ani, pana la sfarsitul anului 2016. Guvernul spaniol incearca astfel sa atraga fonduri suplimentare la buget, pentru a reduce deficitul bugetar si pentru a beneficia de costuri de finantare internationala reduse. Deficitul Spaniei pentru 2014 a fost programat la 6,4% din PIB, fata de 2,8% cat este pragul cerut de Uniunea Europeana.

Printre proprietatile “salvatoare” se numara si Palatul Castellana 19, un palat construit la inceputul secolului trecut, in care si-a avut sediul Autoritatea de reglementare a pietei de capital din Spania. Proprietatea a fost evaluata la 28,7 milioane de euro.

O alta proprietate ce urmeaza a fi concesionata este palatul detinut de Ministerul Economiei si Finantelor. Palatul situat in Madrid, a fost construit in 1920 si este protejat ca monument istoric.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Top 5 cele mai frumoase palate din lume!

Palatul Interzis, Chambord, Versailles, Topkapi, Alahambra. Palate care atrag anual milioane de turisti care vin sa se plimbe prin salile de bal si dormitoarele  locuite demult de imparati si regi. Palatul Interzis Situat in centrul Beijing-ului, Palatul interzis a fost resedinta oficiala a imparatilor Chinei din Dinastia Qing si Ming pana la revolutia din 1911. Numele provine de la faptul ca[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

400 de milioane de lei in plus pentru Prima Casa!

Dupa cateva saptamani care au creat panica pe piata, mai ales dupa ce BCR a anuntat ca a epuizat si plafonul suplimentar provenit din garantiile nefolosite de clientii ANL, a venit si anuntul "salvator". Guvernul a aprobat alocarea sumei de 400 de milioane de lei pentru continuarea in bune conditii a programului Prima Casa: "Guvernul a aprobat printr-o hotarare alocarea[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.