Yandex.Metrica

Vrei un credit ipotecar de 50.000 de euro? Vezi ce venituri iti trebuie

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Daca vrei sa-ti cumperi o locuinta si alegi varianta creditului ipotecar in euro, trebuie sa stii ca, in afara avansului de 25% trebuie sa ai venituri consistente, ce pot ajunge si la 5.900 de lei lunar.

Vrei un credit ipotecar de 50.000 de euro? Vezi ce venituri iti trebuieBancile comerciale sunt mult mai atente la veniturile solicitantilor de credite, pentru a nu repeta greselile din perioada creditelor cu buletinul. Astfel, pentru un credit de 50.000 de euro pe o perioada de 20 de ani, cea mai buna varianta iti este oferita de Banca Romana pentru Dezvoltare prin creditul Habitat Ipotecar, cu o rata de 295 euro pe luna si o dobanda de numai 3,70%. Venitul necesar al solicitantului este cel mai mic de pe piata, respectiv 3.933 lei.

O alta varianta demna de luat in considerare, este creditul ipotecar oferit de Banca Italo Romena cu o rata lunara de 327 euro pe luna si o dobanda de 4,88%. Venitul minim necasar in acest caz este de 4.360 de lei.

Pe urmatoarele pozitii ale topului se situeaza:

– Piraeus Bank, rata 347 euro, dobanda anuala 5,60 % si venitul solicitat de 4.627 de lei.

– Banca Transilvania, rata 355 euro, dobanda 5,90% si venitul necesar de 4.733 de lei.

– Bancpost, rata 357 euro, dobanda 5,95%, iar venitul minim de 4.760 de lei.

Varianta oferita de Banca Comerciala Romana este cea mai scumpa de pe piata bancara. BCR ofera clientilor creditul ipotecar Casa mea, cu o rata de 448 euro pe luna si o dobanda anuala de 8,95%. Venitul minim este si el foarte ridicat, solicitantul creditului avand nevoie de 5.973 de lei lunar, pentru a putea accesa creditul.

Sursa: Yahoo!News

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 11 ani 0 Comentarii

Cele mai bune credite «Prima casă»

Numai câteva bănci practică la creditele pentru locuinţe garantate de stat marje mai mici decât cele limită impuse de programul guvernamental. Din acest motiv, ofertele sunt aproape identice. Cele mai mici dobânzi la creditele „Prima casă" în euro sunt percepute de Raiffeisen Bank şi Emporiki. Acestea practică marje de 3,5% care se adaugă la indicele EURIBOR la 3 luni. La[...]

Citeste mai mult
coming back soon