Yandex.Metrica

Vrei sa vinzi? Investeste inteligent si succesul e garantat!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Atunci cand trebuie sa faci cateva ajustari in locuinta ta, trebuie sa tii seama de raportul “cost-valoare”. Este drept, perioada pe care o traversam favorizeaza cumparatorii si, drept urmare, cerintele acestora s-au diversificat, pretentiile au crescut, insa aceste lucruri nu ar trebui sa te sperie si in nici intr-un caz sa te indemne la solutii disperate.

Valoarea unei locuinte nu este data de peretii proaspat varuiti sau de elementele decorative. Elementele de baza sunt, asa cum bine stii, zona, etajul, compartimentarile, gradul de finisare, dispunerea camerelor, etc. Asupra unora dintre aceste elemente nu poti interveni. Sunt insa unele pe care le poti indrepta, astfel incat locuinta ta sa iasa in evidenta, fara costuri ridicate, costuri pe care nu le poti recupera printr-un adaos la pretul de vanzare, pentru ca, in piata imobiliara actuala, pretul este factorul cheie.
Secretul este sa vinzi la acelasi pret la care incearca sa vanda concurenta, oferind in schimb calitate superioara! Iata cateva sfaturi in aceasta directie:

1. Investitiile tale pot fi considerate inutile. Fie ca asta este realitatea, fie ca este vorba de o strategie agresiva de negociere, cumparatorul nu va fi dispus sa platesca pentru investitiile pe care tocmai le-ai realizat. Asa cum am spus mai sus, pretul este factorul cheie in piata actuala, investitiile putand fi efectuate pe parcurs. Lasa-l pe el sa investeasca in viitoarea lui locuinta.

2. Curatenia este foarte importanta. O locuinta curata, aerisita, nu necesita investitii majore, chiar daca este vorba de reimprospatarea varului de pe pereti. Cu siguranta vei fi cel putin la nivelul concurentei. Sterge praful, spala geamurile, efectueaza reparatiile necesare pentru a elimina orice posibila obiectie.

3. Nu investi in elemente decorative spectaculoase, chiar daca le oferi bonus cumparatorilor. Fiecare persoana are un un stil propriu de viata; nu toti apreciaza arta azteca sau indiana, iar mastile sau vazele atat de cunoscute vor fi aruncate in minutul urmator la gunoi. Sa plateasca pentru toate acestea? Nicio sansa!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

Vanzarea locuintei este cea mai importanta afacere din viata ta. De organizarea procesului de vanzare depinde reusita tranzactiei. Am vazut in etapa anterioara, cum se pregateste o locuinta pentru vanzare, dupa care, in etapa de astazi vei face publica intentia ta de vanzare. De ce este acest lucru important? Pentru ca altfel nu existi. Piata imobiliara nu contine oferta ta[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cum sa inchei tranzactii imobiliare de la distanta?

Daca functioneaza dragostea de la distanta, de ce n-ar functiona si vanzarea sau inchirierea bunurilor imobile, atunci cand proprietarul nu se afla in localitatea in care este imobilele respective. Sa ne gandim numai la acele persoane care lucreaza si se stabilesc apoi in afara tarii. 1. Cel mai important lucru(si acesta este valabil indiferent daca esti sau nu in localitate)[...]

Citeste mai mult
coming back soon