Yandex.Metrica

Vrei sa stai in camin? Vezi noile niveluri ale regiei pentru caminele studentesti clujene!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Noul anul universitar bate la usa si luptele pentru un loc in caminele studentesti stau sa inceapa. Universitatile s-au pregatit pentru noul val de studenti cu noi locuri de cazare, cu imbunatatiri, dar si cu preturi noi.

Din acest an, studentii UBB vor avea peste 500 de noi locuri de cazare, in caminul din Parcul Iuliu Hatieganu. Cei care se vor caza in noul camin vor trebui sa plateasca 170 de lei lunar, daca sunt studenti romani sau din zona UE si 220 de lei daca sunt extracomunitari. Studentii bursieri sau care sunt copii ar unor cadre didactice vor plati jumatate din nivelul stabilit al regiei.

La celelalte camine s-au efectuat lucrari de reparatii si de modernizare si, ca urmare a acestui fapt, nivelul regiei va fi modificat incepand cu acest an. Cu 20 de lei mai mult vor trebui sa plateasca studentii cazati in caminele din Complexul Hasdeu, preturile variind intre 100 de lei si 170 de lei. Numarul total de locuri disponibile in caminele UBB este de 4.964!

La UTCN, studentii beneficiaza de 4.300 de locuri, iar nivelul regiei a ramas neschimbat desi 5 camine ale universitatii au fost renovate. 110 de lei pentru un loc intr-o camera nemodernizata si 155 de lei pentru un loc intr-o camera cu dotari vor trebui sa plateasca studentii UTCN, iar criteriile de repartitie a locurilor raman aceleasi ca si anul trecut.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

coming back soon