Yandex.Metrica

Vrei sa devii proprietar de vila cu 10 euro?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Acum este posibil! Un specialist in imobiliare, Leonard Simpatico, a creat in Franta un sistem foarte incitant, bazat pe vanzarea participativa. Este vorba de posibilitatea achizitionarii unei vile cu doar 10 euro, in cadrul unei tombole. Atentie, nu este un joc de noroc, desi, pana la final, norocul va fi doar de partea castigatorilor.

“Am pornit de la constatarea ca proprietarii reusesc cu greu sa vanda. Uneori trebuie sa astepte intre 8 si 12 luni. La randul lor, cumparatorii nu pot obtine un credit. In prezent, 40% dintre dosarele depuse sunt respinse de bancheri, iar preturile se mentin la cote ridicate. Prin urmare, am incercat o solutie alternativa”, a declarat Laetitia Palermo, director de comunicare al agentiei de comunicatii Simpatico.

Cum functioneaza sistemul?

Simplu. Agentia achizitioneaza o proprietate, achitand toate costurile, inclusiv cele notariale. Apoi, se organizeaza o tombola, la care cei interesati, achita pentru inscriere 10 euro. Cand pretul proprietatii a fost atins, se organizeaza tragerea la sorti, iar fericitii castigatori primesc cheile noii lor locuinte. Un participant poate cumpara doar 5 bilete de tombola.

Si totusi nu este un joc de noroc, pentru ca, ceilalti participanti la tombola isi pot recupera banii “investiti” daca fac o cerere scrisa. Legislatia nu permite astfel de “jocuri”, iar cei de la Simpatico au precizat acest aspect in regulament. Surpriza vine abia acum, cand numai 8% din participanti si-au cerut banii inapoi.

Cu numai 10 euro, in prezent, poti deveni proprietarul unei vile de 700.000 de euro din Marsilia, sau a unui apartament de 320.000 de euro in Aix-en-Provence.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Liniste pe piata imobiliara clujeana. Modificari minore ale indicelui Blitz in octombrie!

Indicele Blitz, singurul indice imobiliar de pe piata clujeana, a inregistrat in luna octombrie o valoare medie de 863 euro/mp pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca si din localitatile invecinate, aceeasi valoare inregistrandu-se in luna precedenta. Apartamentele de vanzare din municipiu s-au ieftinit in medie doar cu 1 euro/mp, o scadere absolut nesemnificativa, ajungand la 997 euro/mp. Tulburarile din cadrul[...]

Citeste mai mult
coming back soon