Yandex.Metrica

Vrei independenta energetica? Schimba-ti usa de garaj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Producatorul de usi de garaj si rulouri, MCA Grup, a anuntat ca va investi in productia de usi de garaj sectionale cu celule fotovoltaice, o solutie revolutionara capabila sa asigure necesarul de energie pentru intreaga locuinta.

Sistemul propus, poate fi folosit in doua variante, fie impreuna cu sistemul public de alimentare cu energie(scazand astfel costurile cladirii cu energia electrica), fie in regim de sine statator, asigurand intregul necesar de energie al cladirii, cu conditia ca suprafata usilor revolutionare sa fie de pana la 50% din suprafata fatadei cladirii respective.

In conditiile cresterii consumului de energie la nivel global, iata ca producatorii reusesc sa dezvolte solutii alternative, iar conform previziunilor realizate la nivel global de catre The Energy Information Administration, in cativa ani, energia regenerabila va reprezenta 16% din consumul mondial, in prezent ea ocupand doar un procent de 9%.

MCA Grup este un producator de usi si rulouri exterioare, prezent pe piata romaneasca din 2003 cu o fabrica in judetul Ilfov si cu o retea de distributie de 1.000 de dealeri(si in Cluj-Napoca sunt reprezentati in cadrul Europark, pe Calea Baciului).

Sursa: www.capital.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon