Yandex.Metrica

Vrei independenta energetica? Schimba-ti usa de garaj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Producatorul de usi de garaj si rulouri, MCA Grup, a anuntat ca va investi in productia de usi de garaj sectionale cu celule fotovoltaice, o solutie revolutionara capabila sa asigure necesarul de energie pentru intreaga locuinta.

Sistemul propus, poate fi folosit in doua variante, fie impreuna cu sistemul public de alimentare cu energie(scazand astfel costurile cladirii cu energia electrica), fie in regim de sine statator, asigurand intregul necesar de energie al cladirii, cu conditia ca suprafata usilor revolutionare sa fie de pana la 50% din suprafata fatadei cladirii respective.

In conditiile cresterii consumului de energie la nivel global, iata ca producatorii reusesc sa dezvolte solutii alternative, iar conform previziunilor realizate la nivel global de catre The Energy Information Administration, in cativa ani, energia regenerabila va reprezenta 16% din consumul mondial, in prezent ea ocupand doar un procent de 9%.

MCA Grup este un producator de usi si rulouri exterioare, prezent pe piata romaneasca din 2003 cu o fabrica in judetul Ilfov si cu o retea de distributie de 1.000 de dealeri(si in Cluj-Napoca sunt reprezentati in cadrul Europark, pe Calea Baciului).

Sursa: www.capital.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cat costa o casa perfect "verde"

Avand in vedere ca toate sunt scumpe, o casa care-si produce singura energia este de preferat uneia standard. Nimic nou pana aici. Daca insa casa sustenabila costa prea mult pentru buzunarul romanului cu venit mic si mediu, situatia se modifica drastic. Bineinteles ca vrem o locuinta care sa nu mai depinda in niciun fel de utilitatile furnizate prea scump de[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Investitorii straini profita de preturile foarte mici ale terenurilor agricole

Conform ultimului recensamant, numarul gospodariilor abandonate creste intr-un ritm cel putin dramatic, existand, in prezent, nu mai putin de 4,5 milioane de hectare lasate in paragina, la nivel national. In aceasta ordine de idei, remarcam faptul ca investitorii straini profita de lipsa de interes a romanilor pentru terenurile agricole si investesc intens in acest sector cu un potential lucrativ aproape[...]

Citeste mai mult
coming back soon