Yandex.Metrica

Vom avea Prima Casa si in 2014!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Asa cum era de asteptat autoritatile se pregatesc sa suplimenteze plafonul pentru programul Prima Casa printr-o Hotarare de Guvern ce va fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

Exista insa voci din piata care spun ca unele banci vor dori sa iasa treptat din program, acest lucru insemnand limitarea la fondurile actuale si refuzarea de a primi dosare noi. Probabil pregatesc produse bancare similare pentru ziua in care Prima Casa va deveni istorie.

Prima Casa in 2014?

“Im maximum doua saptamani va fi aprobata Hotararea de Guvern prin care se majoreaza plafonul la Prima Casa. Ea este deja redactata si are in vedere alocarea unui plafon suplimentar mai mult decat suficient astfel ca, cel putin 100 milioane de euro din acesta va ramane sa se reporteze pentru inceputul lui 2014”, au declarat pentru Capital surse din cadrul Ministerului de Finante.

Programul Prima Casa a fost gandit ca o masura anti-criza si si-a atins scopul propus, circa 94.000 de credite, dintre care 14.000 in 2013, fiind acordate in cadrul acestuia. Valoarea totala a creditelor acordate depasesc 3,6 miliarde de euro, iar valoarea medie a unui credit este de aproximativ 39.000 euro.

Sursa: www.capital.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Prima Casa 5, va fi sau nu va fi?

Aceasta este intrebarea ce sta pe buzele tuturor: cumparatori, bancheri, agentii imobiliare. Ce se va intampla dupa cu programul Prima Casa in 2013? Sunt foarte multi oameni care-si doresc o locuinta, dar care, pana in prezent, desi au trecut 3 etape din Prima Casa si urmeaza sa se incheie si a patra, inca nu au accesat acest tip de credit.[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Fonduri suplimentare pentru Prima Casa. Vezi care sunt sursele!

Intr-un moment in care programul Prima Casa se apropie de sfarsit, suntem anuntati ca Ministerul de Finante intentioneaza sa suplimenteze fondurile cu 486 milioane de lei. Interesanta nu este suma, ci sursa acestor fonduri. Modificarile programului guvernamental din septembrie 2013 acordau sansa, pentru prima data de la lansare, si chiriasilor ANL sa-si cumpere locuintele de la stat. Numai ca aceasta[...]

Citeste mai mult
coming back soon