Yandex.Metrica

Vom avea autostrada de la Turda la Sebes in 2 ani?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Faptul ca Autostrada Transilvania a intrat in conservare ar trebui sa ne ingrijoreze, insa, spre norocul nostru, exista alte variante pentru a circula civilizat in Europa anului 2013.

Comisia Europeana a aprobat includerea proiectului de autostrada Turda-Sebes in Programul Operational Sectorial de Transport(POS-T), ceea ce inseamna fonduri europene pentru drumuri romanesti.

Astfel, autostrada de 74 km va beneficia de sustinere financiara in proportie de 85% din bani europeni, prin fonduri structurale si vom putea ajunge de la Cluj la Sibiu, de exemplu, in numai 1 ora si jumatate.

Vestile bune nu se opresc insa aici. Termenul de finalizare a lucrarilor este sfarsitul anului 2015 si, daca nu am reusit sa ajungem pe autostrada in Ungaria cu ajutorul A3, vom reusi peste numai 2 ani pe autostrada Sibiu-Nadlac, care va fi finalizata tot atunci.

Sursa: www.turdanews.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Record negativ pentru Autostrada Transilvania

Inceputa in 2004, Autostrada Trasilvania se pare ca va fi gata cel mai devreme in 2020, desi unele voci mai pesimiste dau ca data de finalizare anul 2026! Proiectul prevede 415 km de autostrada, iar in 7 ani de la demararea lucrarilor avem cu putin peste 10% din lungimea prevazuta. In schimb, fondurile guvernamentale utilizate pana in prezent ar fi[...]

Citeste mai mult
coming back soon