Yandex.Metrica

Vila lui Elvis Presley de vanzare! (galerie foto)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Vila din Beverly Hills a regelui rock & roll-ului, Elvis Presley, a fost scoasa de curand la vanzare pentru 12,9 milioane de dolari.

Vila, cu o suprafata extrem de generoasa, de 498 metri patrati, situata pe un teren de 4.775 metri patrati, dateaza din 1958 si a fost cumparata de legendarul artist in 1967, pentru suma de 400.000 de dolari. Locuinta are patru dormitoare, cinci bai, biblioteca, este dotata cu piscina si spa si are vedere la ocean. Elvis Presley a locuit aici impreuna cu sotia sa, Priscilla, pana in 1973. Tot aici s-a nascut si fiica celebrului cuplu, Lisa Marie Presley.

Vila a fost recent renovata, insa portile de acces au fost pastrate in starea originala, cu o multime de mesaje din partea fanilor care continua sa viziteze locurile unde a trait, compus si cantat idolul lor. Pana de curand, cand s-a luat decizia vanzarii proprietatii din Beverly Hills, aceasta putea fi inchiriata pentru 25.000 de dolari pe luna.

Galerie foto:

Sursa: www.apropo.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune. In Bucuresti exista imobile[...]

Citeste mai mult
coming back soon