Yandex.Metrica

Vila de 6 milioane de dolari pentru Justin Bieber!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Justin Bieber, cunoscutul cantaret canadian si idolul liceenelor, a achizitionat recent o vila in cartierul de lux Calabasas din Los Angeles, la numai cativa kilometri de Hollywood.

Succesul de care se bucura artistul a facut ca la varsta de numai 18 ani sa intre in randul milionarilor. Si ca orice milionar care se respecta, investitia intr-o locuinta de lux este mai mult decat o necesitate. Astfel, dupa lungi negocieri, ce au coborat pretul cu 1,5 milioane de dolari fata de cel initial, Bieber a reusit sa cumpere superba vila cu “numai” 6 milioane de dolari.

Vila are peste 830 de metri patrati si este construita pe un teren de 9.000 de metri patrati; 6 dormitoare, o piscina in aer liber, spa, sauna, o casa de oaspeti separata si un cinematograf privat. De asemenea, vila are o uriasa crama de vinuri vechi, de care insa artistul, datorita varstei, va putea profita abia peste cativa ani.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune. In Bucuresti exista imobile[...]

Citeste mai mult