Yandex.Metrica

Vezi cum arata cea mai scumpa proprietate vanduta de RA-APPS!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa licitatii la care nu s-a prezentat niciun cumparator, dupa esecuri repetate, Regia Autonoma – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a reusit bomba: 5 milioane de euro(inclus TVA) pentru o vila din Bucuresti in zona Kiseleff!

Vila este situata in centrul Capitalei, pe Soseaua Kiseleff din sectorul 1, drum ce face legatura intre Piata Presei Libere si Guvern(Piata Victoriei). Vila are o suprafata construita de 515 metri patrati, pe un teren de aproximativ 2.700 metri patrati.

Mai este mult insa pana la indeplinirea planurilor Guvernului. Reprezentantii statului si-au propus sa incaseze in acest an peste 700 de milioane de lei din vazarile de proprietati aflate in administrarea RA-APPS iar rezultatele de pana acum nu dau niciun semn ca acest plan va fi realizat.

Specialistii imobiliari sunt de parere ca rezultate sensibil mai bune s-ar putea obtine daca statul ar lua in considerare infiintarea unui fond imobiliar listat la bursa sau trasferul serviciilor de administrare a proprietatilor sale catre companii private. Astfel se va asigura o mai mare transparenta iar profitul statului ar creste simtitor. Varianta actuala, respectiv organizarea de licitatii, este necastigatoare in conditiile actuale ale pietei. Mai mult, sunt anumite proprietati care nu se pot vinde pentru ca efectiv nu sunt performante, nu se ridica la standardele cerute de catre investitorii din piata imobiliara.

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon