Yandex.Metrica

Vezi cat costa si cum arata cel mai scump apartament din lume cu un singur dormitor! (galerie foto)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Sa nu ne inchipuim acum un apartament de bloc, clasic, de 2 camere, compus dintr-un living si un dormitor. Apartamentul de fata este un penthouse de 412 metri patrati si este situat la etajul 10 intr-o cladire din districtul Minamiazabu din Tokyo.

Apartamentul de lux, a fost reamenajat conform dorintelor noului proprietar in 18 luni, folosindu-se, de exemplu, mobilier ce poarta semnatura Ceccotti Collezioni, un nume de prestigiu in industria mobilei. Pentru finisaje si decor s-a folosit intens lemnul, care este prezent atat in bucatarie, dormitor cat si in dressing sau baie.

Conform Daily Mail, apartamentul a costat 19 milioane de euro! Prin comparatie, cel mai scump apartament din New York, situat pe Wall Street, costa 9 milioane de dolari. Aceste sume sunt nesemnificative daca trecem oceanul. In Londra, in celebrul complex One Hyde Park, un apartament de 2.322 de metri patrati a fost vandut cu 221 milioane de euro!

Foto:

Sursa: www.gandul.info

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune. In Bucuresti exista imobile[...]

Citeste mai mult