Yandex.Metrica

Vesti bune pentru cumparatori la final de an!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indicele imobiliare.ro pentru Cluj-Napoca pentru luna noiembrie a scazut cu 0,8% fata de luna anterioara, ajungand la valoarea de 917 euro/metru patrat. Fata de aceeasi luna a anului trecut, apartamentele clujene sunt mai ieftine cu 3,6%.

Este pentru prima data in ultimile luni cand preturile medii pentru apartamentele vechi si pentru apartamentele noi au acelasi trend descendent. Astfel, apartamentele noi costa la Cluj-Napoca(impreuna cu Floresti) 847 euro/metru patrat, in scadere cu 2,1% fata de luna octombrie si in scadere fata de noiembrie 2011 cu 8%. Apartamentele vechi costa in medie 972 euro/mp, cu numai 0,2% mai ieftine fata de octombrie si, de asemenea cu 0,2% mai ieftine ca in noiembrie 2011.

Apartamentele cu o camera sunt la aceeasi valoare inregistrata acum un an, de 1.016 euro/mp. Apartamentele cu 2 camere sunt mai ieftine cu 10 euro/metru patrat fata de anul trecut, pretul mediu in luna noiembrie al acestora fiind de 982 euro/metru patrat. In ceea ce priveste apartamentele cu 3 camere din Cluj-Napoca, pretul mediu al acestora este de 952 euro/metru patrat, cu numai 0,2% mai ieftine fata de anul trecut.

Indicele imobiliare.ro la nivel national pentru noiembrie 2012 a ajuns la valoarea de 986 euro/metru patrat. Indicele se raporteaza la preturile apartamentelor din cele mai mari orase din Romania: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara.

Sursa: www.imobiliare.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj au ajuns in octombrie la aproape acelasi pret cu cel inregistrat in urma cu un an!

Cresterea preturilor locuintelor din Cluj s-a mai temperat in luna octombrie dupa saltul de 18 euro pe metru patrat, inregistrat luna trecuta. Astfel, valoarea indicelui imobiliare.ro a crescut de la 921 euro pe metru patrat la 924 euro pe metru patrat, in procente acest lucru traducandu-se intr-un plus de 0,3%. Interesant este faptul ca fata de octombrie 2011, pretul este[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

2010 s-a incheiat cu preturi de 780-990 euro/mp, cu pana la 50% sub nivelul din perioada de boom

Indicele national se mentine peste pragul de 1.000 de euro, la 1.033 euro/mp. In trei ani, cea mai abrupta scadere de pret s-a consemnat la locuintele din Bucuresti, care raman insa cele mai scumpe din tara, 1.154 euro/mp Preturile apartamentelor in toate marile orase din tara, inclusiv Bu­cu­resti, au atins la finalulul anului trecut cel mai mic nivel al ultimilor[...]

Citeste mai mult
coming back soon