Yandex.Metrica

Vanzarile de locuinte vechi in SUA au scazut brusc in luna mai.

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Vanzarile de apartamente si case pe piata se­cundara americana au scazut neasteptat in luna mai, in urma intarzierii in procesarea apli­catiilor pentru creditele ipotecare deter­minata de incheierea unui program al gu­ver­nului pentru incurajarea creditarii in domeniu, cauzand trecerea pe scadere a Wall Street.
Comparativ cu aprilie, vanzarile au inregistrat un declin de 2,2%, la o rata anuala de 5,66 milioane de unitati, potrivit Aso­ciatiei Nationale a Dezvoltatorilor Imobiliari Americani. Datele pentru aprilie au fost revizuite la 5,79 mil. unitati loca­tive, de la 5,77 milioane cat s-a anuntat anterior.
Sursa: Financiarul

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Al treilea declin din UE in privinta constructiilor

Activitatea sectorului de constructii din Romania a scazut in aprilie cu 17,2% fata de aprilie 2009, marcand cel de-al treilea declin din UE, in timp ce, fata de luna martie, constructiile au scazut cu 0,8%, potrivit datelor publicate de Eurostat. Alte scaderi importante ale sectorului de constructii au fost raportate in aprilie in Bulgaria (-22,7%), Spania (-18,5%) si Ungaria (-15,6%),[...]

Citeste mai mult