Yandex.Metrica

Vanatoarea de locuinte. Esti vanator innascut?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Te-ai hotarat sa cumperi o locuinta si piata este foarte generoase cu tine, oferindu-ti solutii multiple. Cum alegi locuinta ideala pentru tine si familia ta? Iti vom oferi mai jos cateva sfaturi pentru ca vanatoarea de locuinte sa se incheie cu succes, iar tu sa te intorci acasa invingator, cu prada in mana. Nu uita! Un vanator innascut nu iroseste gloantele, merge la sigur.

1. Stabileste-ti prioritatile, echilibrand balanta intre dorinte si nevoi. Iti doresti un trofeu cu care sa te mandresti in fata prietenilor, sau o prada obisnuita, dar care sa corespunda necesitatilor tale si ale familiei? Sau amandoua? Este foarte greu sa ai totul, atunci cand esti limitat de buget. De aceea, o varianta de mijloc ar fi mai echitabila, insa noi iti recomandam sa inclini balanta spre satisfacerea nevoilor.

2. Stabileste-ti bugetul. Nu incerca sa vanezi ursi cu gloante de pasari! Vei pierde timp in primul rand si, apoi, te vei intoarce de la vanatoare invins. Ai nevoie de un plan financiar bine stabilit, care sa includa pe langa achizitia propriu-zisa si costurile suplimentare aferente acesteia, si cheltuieli cu reamenajarea locuintei cumparate. De asemenea, planul financiar trebuie sa cuprinda cheltuielile cotidiene ale tale si ale familiei tale, ratele bancare pe care urmeaza sa le achiti(daca va fi cazul) si fondul de rezerva. Tragand linie, vei sti de ce fel de munitie dispui si vei porni la vanatoarea corespunzatoare acesteia.

3. Fii pregatit sa faci o oferta. Vanatul poate aparea in orice moment, iar tu trebuie sa fii pe faza. Daca o locuinta corespunde din punct de vedere tehnic, functional si financiar, nu ezita sa o ofertezi. Niciodata nu este prea devreme sa iei o decizie. Daca ai vanat prada pe care ti-ai propus-o, n-ai niciun motiv sa mai stai in padure.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cele 10 "porunci imobiliare" pentru cumparatori !

Atunci cand cumperi o locuinta trebuie sa gasesti acel echilibru intre ratiune si emotie, pentru ca la final achizitia ta sa-ti aduca cele mai mari satisfactii. Cumpararea unei locuinte reprezinta un proces, mai lung sau mai scurt, dar deosebit de complex, si tine seama de o serie de factori, cum ar fi: marimea bugetului si sursa de finantare, tipul de[...]

Citeste mai mult
Imobiliare la minut
Acum 7 ani 0 Comentarii

Imobiliare la minut -15- : De ce sa colaborezi cu un agent imobiliar profesionist atunci cand vrei sa-ti cumperi o locuinta?

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Vorbim astazi despre: De ce sa colaborezi cu un agent imobiliar profesionist atunci cand vrei sa-ti cumperi o locuinta? Sunt cel putin 3 motive pentru care n-ar trebui sa pornesti la vanatoarea de locuinte neasistat de un profesionist. Aceste motive tin de bani, timp si siguranta tranzactiei. Daca vrei[...]

Citeste mai mult
coming back soon