Yandex.Metrica

Va rasari din nou soarele pentru pagubitii de la Sunrise Residence?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Proiectul de pe strada Rasaritului din Cluj-Napoca, abandonat dupa ce dezvoltatorul CDI Invest a intrat in insolventa, are un investitor interesat.

Dupa ce au fost depasite cele 3 etape de licitatie de cate 3 termene fiecare si nimeni nu a cumparat proiectul clujean, evaluat la 2,5 milioane de euro, acum urmeaza faza ofertarii directe si a negocierilor intre investitor si banca finantatoare, primul fiind dispus sa plateasca 1,6 milioane de euro, inclusiv TVA.

“Au avut loc cele trei etape de licitatie, fiecare etapa cu trei licitatii, iar la ultima etapa nu a cumparat nimeni caietul de sarcini”, declara unul dintre pagubiti, care a achitat suma integrala pentru un apartament ce nu i-a mai fost livrat conform contractului.

“In vara anului 2008 am platit integral un apartament cu doua camere. Am ales sa platesc integral, in momentul in care se sapa la fundatie, pentru a beneficia de reducerea de 15% oferita de dezvoltator in cazul in care achitam in avans apartamentul. Am platit 50.000 de euro pentru ca, daca nu achitam integral, pretul era de 58.000 de euro”.

Nu mai putin de 51 de apartamente au fost antecontractate in ansamblul Sunrise Residence, iar constructia s-a oprit la stadiul de 30%. Noul cumparator/investitor ar urma sa preia atat cladirea cat si obligatiile contractuale fata de pagubiti.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Pagubitii Tower ar putea primi banii inapoi!

A fost facut un prim pas spre rezolvarea cazului Tower dupa ce Curtea de Apel Cluj a anulat un contract prin care Mihai Chezan, patronul SC Tower SRL, solicita 14 milioane de euro despagubiri, printr-o firma inregistrata in Chicago si care-i apartinea tot lui. Inca de acum 2 luni va povesteam despre afacerea Tower si cum incearca Chezan sa inscrie[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Un nou investitor privat vrea sa construiasca blocuri pe strada Eugen Ionesco

Se pare ca dezvoltatorii imobiliari sunt completamente indiferenti la exigentele arhitecturale. In aceasta ordine de idei, ni se aduce la cunostinta ca un investitor privat a propus in sedinta Comisiei Tehnice a Teritoriului si Urbanism (CTATU) construirea a doua imobile multifamiliale pe strada Eugen Ionescu. Aceasta noua tentativa de ridicare a unor cladiri de locuinte colective este in directa si[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

McDonald's Romania si Mc afacerile sale imobiliare

McDonald's a avut in Romania inca de la inceput o strategie diferita fata de competitori, pe langa activitatea de tip fast-food deruland si o importanta activitate imobiliara. Astfel, gigantul american a intrat direct pe piata, in timp ce KFC sau Subway, de exemplu, au intrat numai prin unitati ce opereaza in sistem franciza. Ce inseamna acest lucru din punct de[...]

Citeste mai mult
coming back soon