Yandex.Metrica

Va aparea o noua tara pe harta lumii? Vezi unde se afla cel mai mare teren de vanzare!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

anna-creekUn teren compact de dimensiunea unei tari este disponibil la vanzare in Australia. Terenul masoara nu mai putin de 24.000 de km patrati, a zecea parte din suprafata Romaniei, sau suprafata egala cu cea a Israelului!

Terenul, Anna Creek Station, reprezinta cea mai mare proprietate privata din lume. Pentru a putea fi vizionat si evaluat, este nevoie de o saptamana, singura varianta mai rapida fiind avionul.

Pretul de piata de 325 de milioane de dolari ar trebui sa fie unul prohibitiv insa, spre surprinderea tuturor, nu mai putin de 30 de cumparatori s-au aratat interesati, in marea lor majoritate, investitori locali sau straini, precum si crescatori de animale din zona.

Data fiind dimensiunea uriasa a terenului de vanzare, avocatii australieni au atras atentia autoritatilor sa nu permita ca aceasta proprietate sa fie achizitionata de un guvern sau de o societate publica din alta tara, pentru a nu avea parte de surpriza ca in interiorul tarii sa apara…o noua tara.

Sursa: Stirileprotv.ro

Echipa Blitz

teren-de-vanzare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Ai pana in 35 de ani si vrei sa-ti construiesti o casa? Statul iti da teren GRATIS!

Un proiect de modificare a Legii 15/2003 a fost trimis spre dezbatere Camerei Deputatilor, acesta fiind si forul decizional in acest caz. Este vorba despre legea prin care tinerilor cu varsta de pana la 35 de ani li se acorda sprijin din partea statului pentru a-si putea construi o casa. Modificarea priveste situatia terenurilor din mediul rural, suprafata actuala acordata[...]

Citeste mai mult
Acum 11 ani 0 Comentarii

Cele mai ieftine terenuri intravilane in zone turistice de munte

Cele mai ieftine terenuri intravilane in zone turistice de munte, pretabile pentru investitii, sunt in comuna Neagra Sarului (judetul Suceava), Rasnov (Brasov) si Gura Raului (Sibiu), unde pretul pe metrul patrat variaza intre patru si zece euro, potrivit unui top realizat de portalul imobiliare.ro. Cele mai ieftine terenuri intravilane in zone turistice de munte sunt la Neagra Sarului, Rasnov si[...]

Citeste mai mult
DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu aceasta suma!
Acum 7 ani 0 Comentarii

Leonardo DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu acesti bani!

Proaspatul castigator al Globului de Aur pentru cel mai bun actor si favoritul premiilor Oscar si-a vandut proprietatea din Malibu pe care platise in 2002, 6 milioane de dolari. Dupa doi ani de incercari, in care pretul vilei de pe malul Oceanului Pacific a suferit scaderi repetate, incepand cu 23 milioane de dolari in 2012, redus anul trecut la 19[...]

Citeste mai mult
coming back soon