Yandex.Metrica

Una dintre cele mai scumpe case din lume are cinema 3D si salon de poker! (galerie foto)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

The Bradbury Estate este numele resedintei din sudul Californiei, proprietatea miliardarului Donald Abbey. Pretul de vanzare: 79 de milioane de euro!

Probabil una din motivatiile pentru care Abbey este dispus sa renunte la locuinta sa este dorinta de a achizitiona alte proprietati, el mandrindu-se deja cu un portofoliu imobiliar de invidiat, proprietati aflate in marea lor majoritate in California.

Resedinta se intinde pe o suprafata de 4350 de metri patrati: hectare intregi de teren, piscine, sali de fitness, o crama cu peste 2.000 de sticle de vin de colectie, iata numai cateva dintre “bonusurile” de care se va bucura viitorul proprietar.

Casa are 5 dormitoare, 10 bai, 2 biblioteci uriase, salon de poker, jacuzzi pentru 15 persoane, cinema 3D si un garaj incapator, pentru cel putin 10 masini.

Galerie foto:

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu aceasta suma!
Acum 7 ani 0 Comentarii

Leonardo DiCaprio si-a vandut vila din Malibu cu 17,3 milioane de dolari. Vezi ce-ar putea sa-si cumpere in Cluj cu acesti bani!

Proaspatul castigator al Globului de Aur pentru cel mai bun actor si favoritul premiilor Oscar si-a vandut proprietatea din Malibu pe care platise in 2002, 6 milioane de dolari. Dupa doi ani de incercari, in care pretul vilei de pe malul Oceanului Pacific a suferit scaderi repetate, incepand cu 23 milioane de dolari in 2012, redus anul trecut la 19[...]

Citeste mai mult
coming back soon