fbpx Yandex.Metrica

Un roman extinde al doilea centru financiar al Londrei!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Da! Se numeste George Iacobescu, este inginer si om de afaceri roman stabilit in Anglia. Este directorul general al Canary Wharf Group(CWG) si recent a semnat actele pentru achizitionarea unui teren in valoare de 138,8 milioane de dolari, in vederea extinderii centrului financiar pe care-l conduce.

Proiectul cuprinde, dezvoltarea de spatii de birouri(3,3 milioane mp de birouri), blocuri de apartamente(1.600 locuinte noi) si un hotel.

“Pentru noi, Wood Wharf(fost santier naval, constituie terenul achizitionat de CWG, n.n)este interesant, ne permite sa realizam aici o extensie cu utilizare mixta a districtului Canary Wharf, care, asa cum arata acum, este o dezvoltare pur comerciala. Acest lucru ne face sa mergem intr-o directie usor diferita. Suntem tot mai implicati in dezvoltarea rezidentiala(…)”, a declarat purtatorul de cuvant al celor de la Canary Wharf Group.

Canary Wharf Group, intins pe o suprafata de 40 de hectare, are in componenta aproximativ 15 milioane de metri patrati de birouri si retail. Primele trei dintre cele mai inalte cladiri “zgarie-nori” se afla aici. George Iacobescu este presedinte executiv al CWG din 1997. In 2003 a fost decorat cu titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, iar in 2011 Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a oferit titlul de “Knight Bachelor” pentru implicarea in actiuni caritabile.

Sursa: www.fin.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

McDonald's Romania si Mc afacerile sale imobiliare

McDonald's a avut in Romania inca de la inceput o strategie diferita fata de competitori, pe langa activitatea de tip fast-food deruland si o importanta activitate imobiliara. Astfel, gigantul american a intrat direct pe piata, in timp ce KFC sau Subway, de exemplu, au intrat numai prin unitati ce opereaza in sistem franciza. Ce inseamna acest lucru din punct de[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Piata globala de birouri a iesit timid din recesiune in a doua parte a lui 2010

Piata globala de birouri a inregistrat in a doua partea a anului 2010 o crestere a cererii, ceea ce a determinat o reducere a spatiilor disponibile, precum si o crestere de 1% a chiriilor, potrivt datelor companiei de consultanta Cushman&Wakefield. Cererea de spatii de birouri a crescut pe fondul cresterii activitatii companiilor, ceea ce a determinat cresterea chiriilor in multe[...]

Citeste mai mult