Yandex.Metrica

Un nou retailer alimentar francez pe piata romaneasca

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In 2012 o noua companie franceza, specializata in comertul cu bunuri alimentare, isi va face aparitia in Romania, asa cum declara proprietarul terenului din Bucuresti, unde se va construi noul hipermarket.

Meveco( o firma cipriota, proprietara terenului- nota Blitz Blog) este in negocieri avansate cu doi importanti retaileri care doresc sa intre pe piata din Romania. Compania intentioneaza sa inchirieze(…)pentru construirea a doua magazine, un teren de 16.000 metri patrati, suprafata care va fi alocata unui retailer de bricolaj, iar 14.000 metri patrati vor reveni companiei Leclerc, retailer alimentar francez“, au declarat pentru Mediafax, surse din cadrul companiei din Cipru.

Care este specificul magazinelor Leclerc?
Pe piata romaneasca de retail predomina companii din Germania si Franta, cu reprezentantele: Billa, Lidl, Kaufland, respectiv, Carrefour, Cora, Auchan.
Leclerc impune practicarea unor preturi cu pana la 5% mai mici decat media pe tara, aprovizionandu-se direct de la producatori, eliminand in totalitate verigile intermediare. Pe alta parte, ni se va propune un sistem inovativ, adresat in special persoanelor cu foarte putin timp liber la dispozitie, respectiv sistemul de comanda on-line. Acesta functioneaza in toate hipermarketurile Leclerc si ofera posibilitatea clientilor de a comanda online produsele dorite, iar apoi de a le ridica peste doua ore de la magazin, fara a fi nevoiti sa astepte la casele de marcat.

Leclerc are o retea de peste 600 de hipermarketuri in Europa, in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Polonia si Slovenia.

Sursa: imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 11 ani 0 Comentarii

Decathlon deschide al cincilea magazin din Romania

Retailerul francez de articole sportive Decathlon va inaugura in incinta centrului comercial Grand Arena Mall din cartierul Berceni, al cincilea magazin din Romania si al doilea din Bucuresti, pe o suprafata de vanzare de peste 5.500 de metri patrati, potrivit Mediafax. Magazinul din Grand Arena Mall va oferi peste 5.000 de articole sportive. Aceasta este cea de-a patra unitate deschisa[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Buna dimineata. Stiati ca Miercurea a fost dedicata de romani zeului Mercur, zeu al comertului si negustorilor? In traditia populara romaneasca, ziua de miercuri este considerata a fi o zi binefacatoare, productiva, foarte buna pentru muncile in afara casei. Asta se traduce in munca de teren(prospectare si vizionari) in sectorul imobiliar, desi, daca ne gandim bine, in imobiliare in fiecare[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Un nou parc industrial la Turda!

In ultimii ani, in afara de parcurile industriale ale Consiliului Judetean Cluj, dezvoltate prin intermediul companiei Tetarom, in zona au aparut si alte astfel de constructii: Nervia din Apahida, Arc Parc Industrial Dej sau REIF din Campia Turzii. Suntem anuntati ca demareaza lucrarile la un proiect de 200 de milioane de euro, ce urmeaza a fi dezvoltat de catre spaniolii[...]

Citeste mai mult
coming back soon