Yandex.Metrica

Un nou parc industrial apare pe harta Judetului Cluj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Localitatea Feleacu va “gazdui” Tetarom IV, noul parc industrial pentru care Consiliul Judetean Cluj a semnat contractul de finantare. Presedintele CJ Cluj, domnul Horea Uioreanu a declarat zilele acestea ca, de indata ce vor veni banii, vor fi demarate si lucrarile, cel mai probabil chiar in aceasta primavara.

“Am semnat in urma cu cateva zile contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii, pentru extinderea Tetarom I si pentru demararea lucrarilor de amenajare a noului parc industrial din Feleacu. Daca banii vor veni, evident ca vor putea incepe si lucrarile”, a precizat Uioreanu.

Intr-o prima faza, terenul pe care urmeaza sa se dezvolte viitorul parc industrial va fi amenajat si racordat la reteaua de utilitati: “Sa speram ca in maxim un an vom avea un teren echipat cu infrastructura de parc industrial, astfel incat sa putem atrage acolo noi investitori”, a completat presedintele CJ Cluj.

Proiectul administratiei judetene se bucura, asa cum era de asteptat, de sprijinul Primariei Feleacu, reprezentantii acesteia fiind foarte optimisti cu privire la viitorul comunitatii pe care o pastoresc: “Am atribuit teren pentru acest proiect tocmai pentru ca am avut incredere ca va putea fi realizat si ca va avea si succes. Tot ceea ce mai avem de facut este ca la urmatoarea sedinta publica sa aprobam contractul de administrare. Actul a fost deja adoptat in Consiliul Judetean”, a declarat Nicolae Balea, primarul comunei Feleacu.

Parcul industrial Tetarom IV va avea o suprafata de circa 85 de hectare din care, pe o suprafata de 15 hectare, va fi construit un parc fotovoltaic.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Tetarom-episodul 5!

Un nou parc industrial se va construi in zona Campia Turzii-Luna. Consiliul Judetean Cluj a aprobat asocierea cu Municipiul Campia Turzii si Comuna Luna pentru realizarea unui nou parc industrial- Tetarom V. Proiectul va fi finantat de Consiliul Judetean Cluj in proportie de 70% si de Primaria Campia Turzii in proportie de 30%, Primaria Luna participand la proiect prin punerea[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Compania finlandeza Terapia vrea sa investeasca in parcul industrial din Jucu

Presedintele administratiei judetene, Alin Tise, ne anunta ca halele Nokia vor fi, cel mai probabil, preluate de Terapia, reprezentantii companiei finlandeze exprimandu-si interesul pentru parcul industrial din Jucu. Desi negocierile sunt in faze avansate, decizia finala inca nu a fost conturata, existand, astfel, posibilitatea unei renuntari de ultim moment. In cazul in care Terapia va prelua halele abandonate de Nokia,[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

De' Longhi este de ieri oficial urmasa Nokia!

Ieri, 28.03.2012, s-a semnat contractul intre De'Longhi si Consiliul Judetean Cluj, pentru inchirierea terenului din Parcul Tetarom de la Jucu. "Au fost semnate astazi cele doua contracte, unul de constituire de drepturi reale, adica drept de superficie pe teren si drept de servitute pe caile interne de acces in parcul industrial Tetarom III, precum si cel de administrare intre judetul[...]

Citeste mai mult
coming back soon