Yandex.Metrica

Un nou lant de restaurante fast-food se lanseaza si in Romania!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Lantul american de restaurante de tip fast-food Subway va deschide in aprilie la Iasi, in cadrul complexului Palas dezvoltat de grupul Iulius, primul restaurant din Romania!

“Subway, cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din Romania cu Iulius Group, pentru o locatie in ansamblul multifunctional Palas Iasi, care va fi inaugurat in luna aprilie a acestui an. Subway va fi pozitionat la intrarea in Palas Mall si va ocupa o suprafata de 90 de metri patrati”, au declarat reprezentantii Iulius Group.

Acesta este doar primul restaurant din cele 18 anuntate pentru urmatoarea perioada. Contractele de franciza au fost deja semnate pentru investitori din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara.

Subway, infiintat in SUA in 1965, detine in prezent peste 36.000 de restaurante in 98 de tari, fiind astfel cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume. Standardele Subway, prevad spatii cu suprafete cuprinse intre 35 si 60 de metri patrati si o vitrina de minim 5 metri, daca locatia se afla in cadrul unei galerii comerciale si, suprafete de 100-200 de metri patrati situate la parter, in cazul restaurantelor independente. Partenerul ideal pentru Subway trebuie sa locuiasca pe raza orasului unde doreste sa deschida restaurantul si sa fie implicat 100% in cadrul proiectului. Taxa de intrare este de 15.000 de dolari la care se adauga si alte costuri.

Principalii concurenti ai Subway pe piata locala sunt Mc Donald’s, Burger King si KFC.

Sursa: www.ziuadevest.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

McDonald's Romania si Mc afacerile sale imobiliare

McDonald's a avut in Romania inca de la inceput o strategie diferita fata de competitori, pe langa activitatea de tip fast-food deruland si o importanta activitate imobiliara. Astfel, gigantul american a intrat direct pe piata, in timp ce KFC sau Subway, de exemplu, au intrat numai prin unitati ce opereaza in sistem franciza. Ce inseamna acest lucru din punct de[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Decathlon deschide al cincilea magazin din Romania

Retailerul francez de articole sportive Decathlon va inaugura in incinta centrului comercial Grand Arena Mall din cartierul Berceni, al cincilea magazin din Romania si al doilea din Bucuresti, pe o suprafata de vanzare de peste 5.500 de metri patrati, potrivit Mediafax. Magazinul din Grand Arena Mall va oferi peste 5.000 de articole sportive. Aceasta este cea de-a patra unitate deschisa[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.