Yandex.Metrica

Un apartament mai spatios nu inseamna neaparat un apartament mai bun! (Imobiliare la minut 48)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

48. Un apartament mai spatios nu inseamna neaparat un apartament mai bunTema emisiunii de astazi: Un apartament mai spatios nu inseamna neaparat un apartament mai bun!

Vrei sa-ti cumperi un apartament, iar dimensiunea acestuia ocupa una din pozitiile fruntase pe lista ta de prioritati. Nu este un lucru neaparat negativ si nu esti nici primul, nici ultimul client care-si doreste un apartament cat mai spatios, dar te-ai gandit si la costuri?

Iti dam un exemplu si ar trebui sa reflectezi asupra lui. Exista in oferta imobiliara actuala, apartamente cu holuri largi, iar suprafata acestora este inclusa in suprafata utila. Esti dispus sa platesti 1.000 de euro pe metru patrat pentru un spatiu pe care doar il tranzitezi?

Nu mai vorbim de costurile de finisare sau de cele de intretinere care-ti vor afecta bugetul pe termen lung. Merita sa faci acest efort financiar pentru un apartament supradimensionat, total nepotrivit nevoilor tale locative?

Asculta emisiunea aici:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Imobiliare la minut
Acum 5 ani 0 Comentarii

Imobiliare la minut -16- Ce costuri presupune cumpararea unui apartament?

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Ce costuri presupune cumpararea unui apartament? Cumpărarea unui apartament presupune, în afara pretului propriu-zis al acestuia, câteva costuri suplimentare pe care nu trebuie să le ignori atunci când îți stabilești bugetul. Stii care sunt acestea? In cazul in care achizitionezi apartamentul accesand un credit bancar,[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 1 - Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, orice pas gresit te poate costa scump. Esti dispus sa platesti mai mult decat trebuie sau, si mai rau, sa-ti scape printre degete cea mai buna oferta de pe piata?[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.