Yandex.Metrica

Un agent imobiliar bun vede lumea prin ochii tai!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

De multe ori te-ai intrebat cum poti face diferenta intre un agent imobiliar bun si un neprofesionist, mai ales atunci cand patrunzi pentru prima data in universul imobiliar. Intrebarile tale sunt legitime pentru ca piata actuala, din pacate, iti ofera laolalta, profesionisti, amatori, incepatori sau chiar impostori.

Sa luam cazul fericit al unei piete imobiliare ideale, in care trebuie sa alegi numai intre profesionisti. Poti sa lucrezi cu toti, dar poti la fel de bine sa lucrezi numai cu unul. Noi iti recomandam sa alegi un singur agent imobiliar care sa te reprezinte, pentru a te putea concentra si dedica in totalitate unei singure persoane, unei singure viziuni, unei singure strategii, care, iti garantam, va fi cea castigatoare.

Agentul imobiliar cel mai potrivit pentru tine este cel care-ti intelege nevoile, iti simte emotiile si iti ofera intotdeauna cele mai bune solutii, apropiindu-te sau, dupa caz, indepartandu-te de anumite oferte.

Imagineaza-ti o casa, care la prima vedere pare a fi perfecta pentru tine si familia ta, acea casa care-ti ia ochii de la prima vizionare si-ti tulbura zilele si noptile urmatoare, decizia de cumparare fiind luata inainte de a avea posibilitatea de a analiza toate aspectele tranzactiei. Agentul imobiliar cel mai potrivit pentru tine, va simti vibratiile tale si le va trai impreuna cu tine, dar o va face intr-o maniera diferita, profesionala si echidistanta. El iti va rafina gandurile, va face o selctie corecta a elementelor ce compun oferta imobiliara respectiva, va pune in balanta toate aceste aspecte si iti va da verdictul fara nicio ezitare.

Este posibil ca acest verdict sa te arunce din starea de visare in deznadejde, insa, si poti sa ne crezi pe cuvant, partea plina a paharului va fi mult mai dulce: agentul tau te-a impiedicat sa faci o achizitie gresita.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cum sa alegi un agent imobiliar?

Daca ai in vedere cumpararea sau vanzarea unei proprietati, esti liber sa cauti pe cont propriu – poti utiliza numeroasele site-uri de specialitate existente pe piata , dar cea mai buna optiune este sa apelezi la un agent imobiliar profesionist sau un broker imobiliar care sa se ocupe de tranzactie pentru tine. Exista avantaje clare in colaborarea cu un profesionist, cum[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

5 motive pentru a lucra cu un agent imobiliar!

Cine are nevoie de motive atunci cand patrunde intr-un teritoriu necunoscut, ne veti intreba? Agentii imobiliari profesionisti au educatia, specializarea si experienta pentru a lucra pentru tine si pentru a obtine rezultate mai bune decat ai obtine tu. Dorim sa dezvoltam aceasta tema, pentru ca explicatiile simple genereaza cele mai multe intrebari. Iar noi suntem aici tocmai pentru a raspunde[...]

Citeste mai mult
coming back soon