Yandex.Metrica

Turnul de 25 de etaje de pe Calea Floresti autorizat!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La inceputul anului a reaparut in discutie construirea turnului de 25 de etaje de la “poarta vestica” a orasului. Aflam atunci ca Imperial Development Cluj, detinuta de Radu Vlas(proprietar al complexului Leul din Piata Mihai Viteazul), a cumparat terenul de la capatul Caii Floresti, impreuna cu proiectul, studiile si avizele aferente.

Radu Vlas confirma atunci intentia de a duce la bun sfarsit proiectul, desi au fost foarte multi care au contestat prezenta unei constructii de o asemenea amploare in zona:

“Vrem sa facem acest proiect, sa ne apucam de lucru. Este greu sa ne raportam la ceea ce se intampla azi in piata, dar acesta este un proiect care se va intinde pe 3 ani, iar piata se mai schimba pana atunci. Noi mizam pe inaltime: se cauta panorama(…) Nu suntem foarte deschisi la ideea de cladiri inalte aici la Cluj, dar in acest oras ar trebui sa se dezvolte cladiri inalte si frumoase. Cred ca, mai devreme sau mai tarziu, cele autorizate se vor face”, declara la inceputul anului, Radu Vlas.

A trecut jumatate de an si iata ca societatea Imperial Development Cluj a primit autorizatia de constructie pentru proiectul de pe Calea Floresti numarul 139. Autorizarea destul de lenta a proiectului a schimbat putin planurile investitorului, in sensul ca pana la finele anului va fi timp doar pentru realizarea sapaturilor pentru fundatie, constructia urmand sa inceapa anul viitor.

Turnul de pe Calea Floresti va fi structurat astfel: 2 niveluri de subsol, 3 de demisol, parter si 25 de etaje, iar valoarea totala a investitiei va fi de aproximativ 10 milioane de euro.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Turn de 25 de etaje pe Calea Floresti!

Odata cu schimbarea proprietarului terenului de la capatul Caii Floresti, din municipiul Cluj Napoca(iesirea spre Oradea), se pare ca proiectul unui turn de 25 de etaje ar putea sa demareze in 2012. Dupa ce majoritatea proiectelor anuntate in perioada infloritoare a pietei imobiliare au fost abandonate, acum, in conditiile unei linisti continue in piata, lucrurile se pare ca se aseaza[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Se face sau nu se face? Turnul de pe Calea Floresti amanat cu un an

Desi dezvoltatorul proiectului anunta ca in 2013 va incepe constructia blocului de 25 de etaje de la intrarea in oras dinspre Oradea, planurile acestuia s-au schimbat intre timp. In ciuda protestelor repetate ale locatarilor din zona, lucrarile vor demara in primavara anului viitor. "Facem acest proiect, nu ne-am speriat nici de piata, nici de proteste. Discutam solutii de executie, fiindca[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Soc! Autorizatiile pentru turnul de 25 de etaje de pe Calea Floresti sunt nule!

Va amintiti de proiectul blocului gigant de la poarta vestica a orasului? Ultima stire publicata pe blogul nostru privind construirea turnului de 25 de etaje anunta demararea lucrarilor pentru ca toate autorizatiile de constructie fusesera obtinute de catre dezvoltator. De atunci au avut loc o serie de proteste ale locatarilor din zona, care nu erau deloc multumiti de vecinatatea unei[...]

Citeste mai mult
coming back soon