Yandex.Metrica

Tupeu a la Cluj: una din firmele dezvoltatorului proiectului Towers solicita 14 milioane de euro!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ati auzit de Mihai Chezan? Probabil ca da. El este proprietarul SC Tower SRL care, in asociere cu USAMV(Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara), au demarat proiectul turnurilor de pe Calea Floresti. In conditiile in care lucrarile la proiect au fost abandonate, una din firmele lui Mihai Chezan, Mox Inc, solicita suma de 14 milioane de euro pentru diverse servicii.

“Noi vom contesta solicitarea firmei Mox Inc a lui Mihai Chezan de a se inscrie pe tabelul de creante cu suma de 14 milioane de euro. Aceasta firma pretinde ca acei bani i s-ar fi cuvenit in schimbul mai multor servicii care presupuneau obtinerea autorizatiei de construire si eliberarea spatiului pentru acea zona”
, a explicat avocata Bianca Chis, ea insasi una dintre pagubite.

Dupa cum stim, lucrarile la santierul de pe Calea Floresti au fost sistate, iar imaginea lasata nu este tocmai placuta. Scheletele turnurilor coloreaza in gri intrarea vestica a orasului si, dincolo de impactul vizual, incep sa apara probleme de siguranta deoarece structura blocurilor incepe sa se crape iar fierul-beton sa rugineasca. Nimic nu se intampla dincolo de portile sudate acum ale santierului.

Nici showroomul amenajat nu arata mai bine. Au ramas machetele prafuite care amintesc de ceea ce trebuia sa fie deja gata: un ansamblu modern cu 3 turnuri de 18 etaje si 4 de 12 etaje.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Pagubitii Tower ar putea primi banii inapoi!

A fost facut un prim pas spre rezolvarea cazului Tower dupa ce Curtea de Apel Cluj a anulat un contract prin care Mihai Chezan, patronul SC Tower SRL, solicita 14 milioane de euro despagubiri, printr-o firma inregistrata in Chicago si care-i apartinea tot lui. Inca de acum 2 luni va povesteam despre afacerea Tower si cum incearca Chezan sa inscrie[...]

Citeste mai mult
coming back soon