Trei motive pentru a locui in Zorilor- Imobiliare la minut

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Blitz Imobiliare.

ZorilorTema emisiunii de astazi: 3 motive pentru a locui in Zorilor.

Continuam serialul nostru cu privire la cartierele Clujului, urmarind facilitatile pe care le ofera acestea celor care aleg sa locuiasca in fiecare dintre ele. Azi, cartierul Zorilor!

Zorilor este unul dintre cele mai noi cartiere ala Clujului, fiind situat in sudul orasului si avand un farmec aparte. Pozitia geografica face ca locuitorii de aici sa se bucure de privelisti deosebite, inclusiv numele cartierului provenind de la acest fapt: din Zorilor se vede prima data Soarele!

Zorilor este un cartier tanar, la fel ca locuitorii sai. Aici regasim complexurile studentesti Observator si Hasdeu, acesta din urma fiind plasat la limita dintre cartier si Centru.

In Zorilor se afla Gradina Botanica, mandria orasului, unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Clujului. Aveti, deci, toate motivele pentru a alege sa locuiti in Zorilor!

Ascula emisiunea aici:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa si

Acum 4 ani 0 Comentarii

Lansarea oficială a site-ului Blitz VIP

Suntem încântați să anunțăm lansarea site-ului dedicat proiectului Blitz VIP, www.blitzvip.ro. Acesta vine în întâmpinarea clienților noștri, cu un design nou, fresh, prietenos, intuitiv, menit să faciliteze navigarea și să le ofere o experiență plăcută. “Dorința noastră în cadrul acestei comunități este să susținem atât partenerii implicați, cât și posesorii cardului Blitz VIP. Pe noul site, fiecare partener are pagina[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.