Yandex.Metrica

Trei motive pentru a locui in Zorilor- Imobiliare la minut

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Blitz Imobiliare.

ZorilorTema emisiunii de astazi: 3 motive pentru a locui in Zorilor.

Continuam serialul nostru cu privire la cartierele Clujului, urmarind facilitatile pe care le ofera acestea celor care aleg sa locuiasca in fiecare dintre ele. Azi, cartierul Zorilor!

Zorilor este unul dintre cele mai noi cartiere ala Clujului, fiind situat in sudul orasului si avand un farmec aparte. Pozitia geografica face ca locuitorii de aici sa se bucure de privelisti deosebite, inclusiv numele cartierului provenind de la acest fapt: din Zorilor se vede prima data Soarele!

Zorilor este un cartier tanar, la fel ca locuitorii sai. Aici regasim complexurile studentesti Observator si Hasdeu, acesta din urma fiind plasat la limita dintre cartier si Centru.

In Zorilor se afla Gradina Botanica, mandria orasului, unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Clujului. Aveti, deci, toate motivele pentru a alege sa locuiti in Zorilor!

Ascula emisiunea aici:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Care a fost cartierul cu cele mai ieftine apartamente in luna aprilie?(Imobiliare la minut)

"Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Care a fost cartierul cu cele mai ieftine apartamente in luna aprilie? Conform datelor oferite de Indicele Blitz Imobiliare, singurul indice imobiliar de pe piata clujeana, in luna aprilie toate cartierele importante ale Clujului au raportat valori medii publice peste bariera psihologica de 1.000 euro pe[...]

Citeste mai mult
5 motive pentru a locui in Manastur!
Acum 7 ani 0 Comentarii

5 motive pentru a locui in Manastur!

Cartierul Manastur din Cluj-Napoca nu este, nici pe departe, una din zonele favorite ale cumparatorilor clujeni. De ce? Poate pentru ca istoria celui mai mare cartier al orasului nu joaca in favoarea sa, Manasturul fiind in special in perioada comunista unul dintre "dormitoarele" Clujului, populat fortat cu muncitori veniti(adusi aici) din satele din jur. Si faptul ca pana in anii[...]

Citeste mai mult
coming back soon