Yandex.Metrica

Trei motive pentru a locui in Grigorescu- Imobiliare la minut

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

60. GrigorescuTema emisiunii de astazi: 3 motive pentru a locui in Grigorescu.

Cartierul Grigorescu, unul dintre cele mai cautate cartiere ale Clujului, isi justifica succesul din mai multe considerente. Azi iti prezentam care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi sa locuiesti in Grigorescu.

Distanta mica fata de Centru, face ca granita intre cele doua cartiere sa fie aproape inexistenta. Locuind in Grigorescu ai senzatia ca locuiesti intr-o prelungire a centrului orasului.

Peisajul imobiliar este dominat de case, iar cele cateva blocuri din extremitatea vestica a cartierului nu schimba cu nimic caracterul aerisit, organizat al zonei.

Grigorescu este un cartier cu care mediul inconjurator a fost extrem de darnic. Natura este prezenta peste tot imbracand, fie albastrul Somesului, fie verdele Padurii Hoia sau al parcurilor din Piata 14 Iulie, Parcul Babes sau Parcul Central.

Asculta emisiunea aici:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

5 motive pentru a alege sa locuiesti in cartierul Grigorescu!
Acum 7 ani 0 Comentarii

5 motive pentru a alege sa locuiesti in cartierul Grigorescu!

Cartierul Grigorescu este unul dintre cartierele vechi ale municipiului Cluj-Napoca si totodata o zona foarte cautata de cumparatorii clujeni. Cartierul, numit Donath in trecut, dupa numele ciobanului care i-a descoperit pe turci la Taiatura Turcului si i-a alertat pe clujeni, salvand astfel orasul, a preluat incepand cu 1960 numele marelui general roman Eremia Grigorescu, cinstindu-i astfel memoria. Poate si aceasta[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Care a fost cartierul cu cele mai ieftine apartamente in luna aprilie?(Imobiliare la minut)

"Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Care a fost cartierul cu cele mai ieftine apartamente in luna aprilie? Conform datelor oferite de Indicele Blitz Imobiliare, singurul indice imobiliar de pe piata clujeana, in luna aprilie toate cartierele importante ale Clujului au raportat valori medii publice peste bariera psihologica de 1.000 euro pe[...]

Citeste mai mult
coming back soon