Yandex.Metrica

Totul despre caminul zodiei Varsator

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Varsatorul, omul timpurilor sale, moderat ca temperament, aproape rece la prima vedere, traieste intens viata domestica, fiind mereu inconjurat de prieteni si amici.

Impartialitatea de care da dovada, semn al unei mari puteri de autocontrol, cat si al unei fiinte foarte elevate in plan spiritual, va atrage dupa sine reusita pe plan social, uneori cu pretul unor eforturi considerabile. Atunci cand aceste mari calitati ale semnului nu sunt bine aspectate intr-o astrograma, vom avea de a face cu un Varsator tiranic, cu reale porniri spre cruzime si violenta.

Stilul amenajarilor

Casa Varsatorului este mereu moderna, chiar si atunci cand spatiile sunt mici sau cand dotarea caminului nu este facuta dupa ultimele standarde in materie de interior-design, pentru ca in aceasta casa veti gasi, mai intai de toate, un dialog profund si coerent intre lumea obiectuala, gestica ei si conceptia cromatica, uneori tandra si suava, alteori sobra si prea putin contrastanta. Este atras de gama albastrului si a violetului, dar pentru o mai buna dinamizare a energiilor sale ii sunt indicate tonurile transparente si vibrate, aplicate, in cazul zugravelilor, peste alte culori, din gama oranjului, creand astfel efecte surprinzatoare. Atent la jocul luminilor si umbrelor, isi va achizitiona perdele decupate in diferite forme, mai mult pentru dansul umbrelor ce va fi proiectat, cu discretie, pe pereti.

In general, semnele de Aer sunt dominate de gusturi „aerate“, dar cand este vorba despre Varsator, lucrurile par a capata dimensiunile corect echilibrate ale notiunii de acuratete ambientala. Varsatorii au capacitatea de a armoniza prin simple gesturi artistice o intreaga lume a contrariilor si dizarmoniei, gasind solutii geniale chiar si in domeniul steril al prefabricatelor.

Are o mare calitate si, de asemenea, un curaj regal in a asculta parerea celor din jur, iar altruismul adevarat porneste din puterea de a coagula in jurul sau energii si forte diferite, pentru a le extrage numitorul comun si a le face sa coexiste intr-o deplina armonie.

Modernul adevarat este, si va fi mereu, expresia cautarii libertatii, imaginea clara a descoperirii acesteia. Poate prea bland pentru a se putea explica intr-un chip elocvent, Varsatorul ne invita la un experiment profund spiritual, demonstrand ca cel mai sigur mod de a reusi in orice ai face este implicarea totala si nesimulata in actul creatiei. Casa Varsatorului va arata intotdeauna bine, pentru ca acesta o insufleteste si o justifica intr-un mod cu totul aparte, unic si irepetabil.

Nu are preferinte previzibile, dar stim ca se poate indragosti de o culoare gandindu-se la complementara ei, pe care nu o va mai pune in decor, facand-o necesara, dar tainuita. Acesta este secretul „asimetriei“ propuse de Varsator, o modalitate poate prea subtila de a manifesta echilibrul, prin miscare. Prefera spatiile deschise, cu usi transparente, si lumina naturala, visand, probabil, mai mult la un trai in aer liber.

Ceramica si sticlaria vor fi obiecte cautate de Varsator cu multa atentie, facand de multe ori o pasiune din colectionarea acestor opere de arta. Va cauta sa adune in jurul sau obiectele de care este atras, iar atunci va alege lemnul de culoare deschisa, metalele mate, cu reflexe albastrui, inchise la culoare, preferand obiectele care au capatat patina vremii, dar nu numai din punctul strict de vedere al scurgerii timpului.

Totusi, Varsatorul nu este un fan al stilului „retro“, pentru ca intelege intr-un mod superior acea dimensiune a artei, care se perpetueaza la infinit, migrand dintr-o epoca in alta si care este, de altfel, singura constanta intr-o lume a carei infatisare se schimba permanent.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Prima Casa 5, va fi sau nu va fi?

Aceasta este intrebarea ce sta pe buzele tuturor: cumparatori, bancheri, agentii imobiliare. Ce se va intampla dupa cu programul Prima Casa in 2013? Sunt foarte multi oameni care-si doresc o locuinta, dar care, pana in prezent, desi au trecut 3 etape din Prima Casa si urmeaza sa se incheie si a patra, inca nu au accesat acest tip de credit.[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

10 modalitati prin care iti poti pregati locuinta pentru un eventual CUTREMUR!

Cutremurul, un subiect la moda dupa evenimentele din ultima perioada, reprezinta poate cel mai infricosator dezastru natural, generand panica in randul populatiei. Desi cutremurul, inundatiile si alunecarile de teren sunt cele trei riscuri acoperite de asigurarea obligatorie, romanii nu se inghesuie sa-si asigure locuintele. Pentru acestia, si nu numai, cei de la Casa Dex au intocmit un "decalog" al masurilor[...]

Citeste mai mult
coming back soon