Yandex.Metrica

Totul despre caminul zodiei Leu

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Semnul soarelui si al verii, al caldurii si pasiunii, al vointei si curajului, Leul celest este depozitarul celor mai mari calitati volitive din intreg zodiacul.

Generozitatea maiestuoasa si putin ostentativa, atitudinea joviala plina de viata, statura atletica supla formeaza “coama regala a Leului”. Iar daca ne vom imagina toate acestea in legatura cu o Leoaica, va trebui sa ne recunoastem mai toti amatori ai genului… Puternici si hotarati, Leii sunt nascuti pentru a conduce, pentru a se afla mereu in fruntea celorlalti. Spirite bine organizate, isi vor stabili corect prioritatile, incercand sa nu lase nimic la voia intamplarii. Sensibili la opiniile celor din jur, au nevoie in momentele critice de prieteni adevarati, de sfetnici buni.

Mult mai blanzi si mai putin dinamici vor fi Leii “in jurul casei”, in mijlocul celor dragi sau acolo unde pozitia lor nu este amenintata. Se vor rasfata si maimutari in prezenta copiilor, vor fi excentrici cand vor face curte, iar nazbatiile aproape infantile comise impreuna cu prietenii vor uimi chiar si spiritele cele mai libertine.

Preferintele ambientale

In propriul camin vor petrece clipele cele mai senine, dar nu acestea sunt adevaratele atractii spre care Leul nostru se va indrepta, el fiind un om de casa aproape perfect, pentru ca sta aici doar cand si cat trebuie. Acesta este motivul pentru care casa Leului va fi cel mai sigur adapost, cel mai relaxant spatiu conventional interior.

Oranjul si galbenul plin si consistent, care vireaza spre ocru-auriu, sunt culorile pe care le va folosi cu preponderenta in livingul sau, iar nuantele pamantii rosietice vor colora bucataria si anexele acesteia. Dormitorul mare si viu colorat, iluminat destul de puternic, va fi pe placul Leului.

Covoarele mari, din perete in perete, fotoliile din piele sau inlocuitori, servantele mici si robuste, cu multe compartimente, corpurile de iluminat incastrate in plafon, sunt iarasi cateva sugestii care vor fi pe placul “regelui” nostru.

Pentru ca apreciaza calitatea, va cumpara numai ceea stie ca este cu adevarat bun, lasandu-se ghidat de un simt aparte, pe care va incerca sa-l impuna si celorlalti, fara a fi insa un bun pedagog. Va face cadouri valoroase exagerand de cele mai multe ori fara sa isi dea seama. Isi va rasfata copilul si partenerul de viata, nestiind insa unde si cand sa se opreasca. Taberele, concediile, excursiile, jocurile si sporturile sunt activitati care se afla sub guvernarea Leului, ca semn astrologic, iar nativii din Leu vor fi mereu protagonistii acestora.

Fiinte vesele, vor aprecia umorul rafinat al operelor clasice, dar si cel “de balci”, mai putin subtil, biblioteca Leului continand multe opere ale genului, tot el fiind primul care ajunge in fata televizorului la “Cascadorii rasului”.

Leul si ceilalti

In relatiile cu celelalte semne, Leul se va intelege bine cu Berbecul si Sagetatorul, legaturile cu ceilalti Lei fiind de cele mai multe ori periculoase si pasibile sa se termine in conditii extrem de dure. Cu semnele de Pamant va avea o relatie incompleta, fiind totusi compatibil cu Taurul, in conditiile in care acesta nu va fi foarte posesiv si nu va ingradi libertatea Leului. Cu Racul se va armoniza destul de bine, mai ales daca acesta din urma nu va fi vulnerabil la accesele de autoritate ale Leului.

Copilul Leu

Copilul Leu, de o veselie fara seaman, aproape incontrolabil, va pune la grea incercare rabdarea parintilor. Poznele si prostioarele pe care le va face vor fi practic neintrerupte. Uraste singuratatea, linistea si somnul de dupa-amiaza, iar scoala intr-un regim prea sever ii va crea adevarate momente de cosmar. Pentru el, totul trebuie facut in joaca, cu multa bucurie. Pericolele care il pandesc pe plan medical pe copilul Leu sunt arsurile si afectiuni cardio-vasculare.

Camera lui nu trebuie sa fie prea calduroasa pe timpul zilei si nici prea racoroasa in timpul noptii. Echipamentele de sport – jucariile sale preferate, vor  fi pentru el accesoriile cele mai importante. Avid de cunoastere, deschis la tot ceea ce este nou, isi va provoca in permanenta prietenii la tot felul de intreceri, pe care este sigur ca la va castiga. Va fi intotdeauna liderul grupului sau de prieteni, pozitie pentru obtinerea careia nu va depune prea mari eforturi si pe care va incerca sa si-o aroge si in sanul familiei, parintii fiind deseori surprinsi de autoritatea si insistenta cu care acesta va cere ceva anume.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

BNR nu mai scumpeste creditele ipotecare in euro

Decizia BNR de a restrictiona creditarea in euro a generat reactii cel putin viscerale in randul institutiilor financiare active pe piata locala, cele mai multe fiind de parere ca majorarea avansului in ceea ce priveste imprumuturile ipotecare, aceasta fiind una dintre modificarile dezbatute, ar reduce in mod drastic numarul celor interesati de ofertele bancilor. Iata, insa, ca animozitatea din ultimele[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Guvernul a decis sa nu majoreze impozitul pe casa...cel putin nu in 2012

Am fost informati recent ca oficialii guvernamentali vor purcede la modificarea sistemului de impozitare a cladirilor, terenurilor si mijloacelor de transport si vor impune, ca directa si dreapta consecinta a celor mentionate anterior, un nou mecanism de calcul care sa permita majorarea veniturilor colectate astfe cu peste un miliard de lei in doar 3 ani. Cu toate ca cei responsabili[...]

Citeste mai mult
coming back soon