Yandex.Metrica

Totul despre caminul zodiei Fecioara

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Spiritul critic sustinut de cel analitic sunt dominantele de netagaduit ale acestui semn, remarcabil prin forta cu care se ataseaza de detalii, prin meticulozitatea cu care abordeaza toate subiectele oferite spre cunoastere de catre de viata.

Conservatori si conformisti, nativii din Fecioara recunosc doar acele valori spirituale si materiale care sunt probate de si in timp, fara a fi totusi traditionalisti.

Fecioara isi va amenaja interiorul in culori neutre, preferand spatiile largi si luminoase, ferestrele elegante, boltite, in care va pune, de cele mai multe ori, flori. De asemenea, draperiile din materiale grele si opace ii vor proteja, la ceas de seara, intimitatea caminului. Se va orienta in alegerea mobilierului spre eleganta oferita de contrastele dintre alb si negru sau spre accesorii din zona cromatica a cremurilor calde. Acestea vor fi contrabalansate cu nuante mai reci, din gama albastrului, verdelui smarald, creandu-se astfel o atmosfera sobra, decenta, fascinanta prin simplitate si acuratete.

Fiinte cumpatate, Fecioarele nu se vor angaja in lucrari de amenajare sau redecorare doar pentru a tine pasul cu moda, astfel de atitudini fiind incompatibile cu ceea ce este Fecioara in esenta ei. Gusturile rafinate si nealterate de fascinatiile produse de noile conceptii in domeniul designului interior vor face ca nativul acestui semn sa se orienteze spre produse care nu sunt de serie, spre unicate, riscand astfel ca unitatea stilistica a intregului sa se piarda.

Sa spunem tot aici ca cei nascuti in semnul Fecioarei vor face o pasiune pentru achizitionarea obiectelor si ustensilelor de uz gospodaresc, precum si a accesoriile destinate intretinerii celor dintai, s.a.m.d., fapt justificat, avand in vedere placerea si rabdarea cu care se implica in intretinerea casei si a dependintelor. Putin cam neincrezator in ceilalti, va incerca sa rezolve multe de unul singur, facand uneori mari sacrificii pentru aceasta. Nu este un semn al marilor pasiuni: temperat si foarte calculat, nativul din Fecioara se va bucura de avantajele unei minti echilibrate, prea putin inclinata spre a epata sau soca.

Relatiile cu alte semne

Fecioara este atrasa mai mult de aspectul concret al lucrurilor, de partea reala a vietii. Fantasmagoriile romantismului o asalteaza rareori, aceste aspecte parandu-i-se mai degraba distractive, dar nu importante sau demne de a fi cautate sau cultivate. De aceea, Fecioara se va lega mai mult de semnele de aer, acestea fiind cunoscute pentru o oarecare raceala si detasare in relatiile afective, precum si de cele de pamant, unde, de asemenea, aspectul palpabil al vietii este mult apreciat. Dar aceasta nu poate fi o regula: ii va iubi pe Pesti pentru dulcile lor reverii, dar nu pentru multa vreme, la fel cum se va atasa de Gemeni, placandu-i verva cu care acestia sunt inclinati sa poarte conversatii. Se va orienta, totusi, in cele din urma, spre taramul limpede si clar oferit de Capricorn sau chiar de o alta Fecioara.

Nativii din Fecioara sunt prea critici si prea ordonati pentru noi, restul lumii, motiv pentru care vor intampina suficiente dificultati in a-si gasi perechea.

Copilul Fecioara

Copilul din zodia Fecioarei, retras si cuminte, va avea nevoie mai mult de un laborator decat de o camera pentru copii, lucru care ii va pune serios in dificultate pe parintii acestuia. Totusi, odata structurat acest mediu, mai degraba de lucru decat de joaca, copilul Fecioara va emite relativ putine alte pretentii “existentiale”, spre deosebire de restul copiilor, fara a-si solicita prea mult parintii si vazandu-si linistit de preocuparile sale.

Spiritul organizat, luciditatea si realismul, care se manifesta pregnant de la cea mai frageda varsta, il vor propulsa intotdeuna pe micul nativ al acestui semn in elita scolii unde invata. De asemenea, un alt domeniu predilect pentru Fecioare este cel muzical. In cazul in care copilul Fecioara are talentul necesar si va fi sprijinit de familie in acest sens, exista toate sansele ca el sa devina un bun muzician.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Totul despre caminul zodiei Capricorn

Semn al tuturor inceputurilor, Capricornul celest este acea dimensiune spirituala prezenta in fiecare fiinta In corespondenta cu casa a X-a a horoscopului, acest semn ne va oferi detalii despre pozitia noastra in societate, despre cum, unde si cand sunt posibile acele evenimente care ne asigura ascensiunea in interiorul diferitelor colective, mai mari sau mai mici, furnizand informatii despre pozitia ocupata[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Totul despre caminul Gemenilor

Aflati in cea de-a treia casa a cerului, Gemenii sunt poate cei mai comunicativi si sociabili indivizi din tot zodiacul. Apetitul pentru intruniri si discutii de toate felurile si pe toate temele este semnul de recunoastere aproape infailibil pentru aceasta zodie, alaturi de remarcabilele calitati intelectuale de care acesti nativi dispun inca de la nastere si care se vor face[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Frumusetea inghetata a gradinii in sezonul rece

Ati privit iarna pe fereastra la peisajul "stins" si v-ati dorit sa fi fost acolo mai mult? Termenul "interes vizual de iarna" reprezinta un aspect important pentru mine ca peisagist . In gradina este de preferat sa simtim din plin cele patru anotimpuri, sa lasam gradina sa comunice cu noi. Avem nevoie de acest interes vizual de iarna, avem nevoie[...]

Citeste mai mult
coming back soon