Yandex.Metrica

Totul despre caminul zodiei Capricorn

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Semn al tuturor inceputurilor, Capricornul celest este acea dimensiune spirituala prezenta in fiecare fiinta

In corespondenta cu casa a X-a a horoscopului, acest semn ne va oferi detalii despre pozitia noastra in societate, despre cum, unde si cand sunt posibile acele evenimente care ne asigura ascensiunea in interiorul diferitelor colective, mai mari sau mai mici, furnizand informatii despre pozitia ocupata de noi in lume la diferite varste.

Pozitia si influentele astrale primite de Capricorn de la celelalte planete figureaza o veritabila harta pentru cei care se straduiesc sa desluseasca itele destinului. In acest semn sunt contrase calitatile speciale ale anotimpurilor, in interiorul sau aflandu-se solstitiul de iarna, punctul de inceput al primaverii, care debuteaza chiar din momentul in care iarna se afla la apogeu.

Nativul acestui semn este – poate – cel mai pragmatic subiect din intregul horoscop, pentru el activitatea fiind esenta intregii existente. Ca si amanunt cu iz anecdotic, se pare ca el ar fi fost cel care a inventat odihna activa, in momentul in care isi dedica timpul scopurilor personale de realizare profesionala si materiala!

Bun organizator, tenace si disciplinat, ambitios si consecvent, Capricornul va intra negresit in conflict deschis cu cei care sunt impulsivi si dezordonati, cu spiritele anarhice, in general.

Stilul nativului din Capricorn in amenajarile interioare

Caminul Capricornului poate fi imaginat ca fiind mai degraba unul de factura rustica, un camin cald si primitor, in care cel mai evident se va face remarcata senzatia de securitate, de stabilitate. Capricornul este un conservator, un individ echilibrat caruia nu-i plac excesele de nici un fel. Cu atat mai putin va permite manifestarea acestora in ambientul propriului camin. Camerele spatioase si bine luminate, mobilate eficient si functional, vor fi imbogatite de prezenta elementelor decorative cu iz folcloric sau medieval, de prezenta plantelor decorative de interior, de talie mare.

Folosirea lemnului de esenta tare – stejar, nuc – este optiunea ideala pentru confectionarea mobilierului si a tamplariei din camin, intrucat aceste materiale sunt in corespondenta cu nativul acestui semn. De altfel, in aceeasi lista de analogii cu lumea materiala pot fi incluse plumbul, in ceea ce priveste metalele, si onixul, in ceea ce priveste pietrele semipretioase.

Capricornii sunt generosi si adevarati familisti, oferind buna lor gazduire celor apropiati, fiind mereu un punct de sprijin pentru surorile si fratii mai mici, pentru parintii si rudele in varsta, motiv pentru care este ideal ca odaile pentru oaspeti sa nu lipseasca din caminul nativilor acestui semn si sa fie intotdeauna gata de primire.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cea mai mica locuinta din lume

Chiar daca proprietarul acestei minuscule locuinte este de profesie graphic designer, acest lucru nu l-a impiedicat sa-si construiasca de unul singur propria locuinta. Pare greu de crezut ca aceasta casa reuneste intr-o suprafata atat de restransa toate functiunile, insa a reusit multumita planului laborios pe care proprietarul si l-a facut si a reusit sa-l duca la bun sfarsit. Impresionat de[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Totul despre caminul zodiei Fecioara

Spiritul critic sustinut de cel analitic sunt dominantele de netagaduit ale acestui semn, remarcabil prin forta cu care se ataseaza de detalii, prin meticulozitatea cu care abordeaza toate subiectele oferite spre cunoastere de catre de viata. Conservatori si conformisti, nativii din Fecioara recunosc doar acele valori spirituale si materiale care sunt probate de si in timp, fara a fi totusi[...]

Citeste mai mult
coming back soon