Totul despre caminul Gemenilor

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Aflati in cea de-a treia casa a cerului, Gemenii sunt poate cei mai comunicativi si sociabili indivizi din tot zodiacul.

Apetitul pentru intruniri si discutii de toate felurile si pe toate temele este semnul de recunoastere aproape infailibil pentru aceasta zodie, alaturi de remarcabilele calitati intelectuale de care acesti nativi dispun inca de la nastere si care se vor face vazute mai ales prin puterea de a realiza conexiuni uneori uimitoare. Am putea spune ca aceste calitati sunt suficiente pentru a trece cu vederea defectele pe care la vom detalia mai tarziu, precum si pentru a incepe sa vorbim despre modul in care Gemenii isi compun spatiul vital – caminul.

Trebuie amintit, totusi, inainte de a purcede in scurta noastra incursiune in lumea Gemenilor, ca nativii acestui semn sunt mai deschisi noului decat majoritatea semnelor, mai mult chiar, ei fiind promotorii celor mai originale amenajari interioare.

Iata de ce locuintele Gemenilor vor avea un aspect modernist, din care, insa, piesele clasice sau antichitatile nu vor lipsi. Dispunerea simetrica a mobilierului, in limita posibilitatilor, va ordona si eficientiza spatiul pe care Gemenii si-l doresc ca fiind unul fundamental diferit de toate cele vazute, original si sarmant. Spatiile inalte, terasele cu vedere panoramica si locuintele aflate la mare altitudine sunt pe gustul Gemenilor. Aceste spatii au menirea de a-l aduna pe Geamanul nostru dintr-o risipire si dezordine orizontala, de multe ori prea obositoare, propunandu-i perspectiva verticalitatii, a aspiratiilor ce trebuie canalizate spre domeniile mai subtile ale vietii.

Esentiala pentru Gemeni este si gasirea armoniei cromatice. Rafinamentul deosebit cu care sunt inzestrati se va vedea cel mai usor in felul in care isi zugravesc locuintele, alegand nuante curajoase, cum ar fi violaceurile pastelate, echilibrate de puternice nuante de oranj, sau alternantele de gri cald cu gri rece, materialele sidefate care vireaza in violaceu sau liliachiu. Alburile transparente, formele suple si elegante, simplitatea modesta si neostentativa sunt pretiozitati mult apreciate de Geamanul nostru. De obicei, el prefera tapiteriile intr-o singura culoare, elementele si motivele ornamentale fiind considerate adeseori inutile.

Pretentiosi in alegerea mobilierului, care va fi si el suplu, “avansat”, poate riscant de firav pentru activitatile casnice cotidiene, nativii acestui semn vor fi atrasi de metale ce sustin diferite alte materiale, cu precadere sticla. Nativilor le sunt pe plac combinatiile de acest fel, considerand mult prea incomod mobilierul masiv. Geamanul isi va (re)decora destul de des casa si pentru aceasta are nevoie de lucruri mai usoare. Iubeste lumina naturala si, in special, pe cea a diminetilor de primavara.

Autodidact, fire foarte curioasa si iscoditoare, acest nativ va fi transformat de propriile sale lecturi intr-o fiinta cultivata. Acestea fiind spuse, necesitatea unei biblioteci este evidenta, daca tinem cont si de faptul ca va cumpara carti cu duzina, usoara specialitate carti pe care, de multe ori, nu le va citi pana la capat sau deloc. Iubitor de arta, prefera grafica sau gravura, lucrarile de sticlarie si, uneori, ceramica.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.