Yandex.Metrica

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune.

In Bucuresti exista imobile de lux listate atat la vanzare cat si la inchiriere. Clientii sunt de regula din randul inaltilor diplomati, ai ambasadorilor sau presedintilor de corporatii internationale. Chiriile pentru astfel de proprietati ajung pana la 25.000 de euro pe luna. Cat priveste vanzarile, cea mai scumpa vila de lux de vanzare in Bucuresti costa 8,5 milioane de euro.

Top 5 vile de lux:

1. Vila in zona Piata Romana, cu o suprafata de 1.979 metri patrati si un teren de 2.566 metri patrati. Locuinta a fost construita in 1935 si in prezent se afla in proces de restaurare. Vila dispune de 18 camere, 10 bai si o bucatarie si costa 8,5 milioane de euro.

2. Vila in zona Dorobanti, cu o suprafata utila de aproximativ 2.000 metri patrati si un teren de 1.000 metri patrati. Locuinta a fost construita in 1940, are 20 de camere, 4 bucatarii, 9 bai, 5 balcoane si 2 terase. Pret: 8 milioane de euro.

3. Vila in zona Piata Universitatii, cu o suprafata de 1.550 metri patrati si un teren de 600 metri patrati. Vila a fost construita la inceputul secolului trecut, are 25 de camere, 3 bucatarii si 3 bai. Pret: 7 milioane de euro.

4. Vila in zona Piata Romana, cu o suprafata de 870 metri patrati si un teren de 750 metri patrati. Locuinta a fost construita in 1940, are 16 camere, o bucatarie si 6 bai. Pret: 6 milioane de euro.

5. Vila pe bulevardul Dacia, avand o suprafata de 1.800 metri patrati si un teren de 1.532 metri patrati. Imobilul a fost construit in 1921, are 20 de camere si 10 bai. Pret 5,5 milioane de euro.

Sursa: www.business24.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Top 3 vile istorice scoase la vanzare

Poate sunteti tentati sa credeti ca proprietatile cele mai scumpe sunt si cele mai afectate de criza, iar pretul este cel care a inregistrat cele mai spectaculoase scaderi. Ei bine, nu! Luxul isi pastreaza pozitia de neatins si in fata preturilor, o vila istorica de pe malurile Dambovitei concurand cu succes proprietati de vacanta din insoritul Bahamas. Va prezentam un[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.