Yandex.Metrica

Top 5 scaderi de preturi in 2011 in Romania

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Criza imobiliara a facut ca preturile imobilelor sa scada constant. Unii spun ca se revine la normalitate, altii in schimb, considera aceste scaderi continue drept ingrijoratoare si se pregatesc de ce este mai rau.

Si pentru ca in anii infloritori dinaintea crizei, Bucurestiul detinea suprematia in ceea ce priveste preturile imobilelor, situandu-se cu mult in fata celorlalte orase din tara, acum, in plina criza, tot Bucurestiul ne furnizeaza topul celor mai mari scaderi de preturi din istoria recenta a imobiliarelor.

Astfel, pe primul loc, se afla o vila de 9 camere şi 247 mp din zona Mosilor pentru care proprietarul cere acum 840.000 euro,fata de 3,5 milioane euro la inceputul anului. Scaderea este de 75%!!!
Pe locul 2 se afla un imobil nou de 1.000 mp, cu 12 camere, cu demisol, parter, etaj si mansarda din zona Lascar Catargiu-Piata Romana. Pretul a scazut de la 7,5 milioane de euro la 5 milioane de euro, scaderea fiind de 33%.

Topul 5 al celor mai mari scaderi de preturi ne prezinta la pozitia a 5-a o casa cu 13 camere din zona Armeneasca, construita inainte de 1990 pe, cu o suprafata utila de 450 metri patrati. Pretul e in scadere, de la 2,5 milioane la 750 de mii de euro.

Podiumul este completat de o vila cu 12 camere si 900 mp, amplasata in zona Primaverii-Televiziunea Romana. Reducerea este de la 3,5 milioane de euro la 1,48 milioane de euro.
Pe locul 4 se afla un imobil din apropiere de Piata Romana cu 16 camere si o suprafata utila de 870 de metri patrati, construit in 1940. Pretul a fost redus de la 7 la 5 milioane de euro.

Sursa: Romanialibera.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon