Yandex.Metrica

Top 5 aspecte pe care nu trebuie sa le omiti cand vizionezi o locuinta!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Timpul! Acest inamic al vietii noastre cotidiene. Atunci cand vrei ca viitoarea ta locuinta sa se apropie cat mai mult de cea visata, trebuie sa-ti acorzi timp si sa studiezi cu atentie ofertele pe care le vizionezi.

Dincolo de elementele clasice, foarte multi dintre cumparatori omit cateva aspecte, la prima vedere minore, dar care pot insemna valoare in plus. Si cand ne referim la elementele clasice, mentinam aici: zona in care este situata locuinta de vanzare, numarul de camere, etajul, dispunerea camerelor, finisaje, pret.

Va oferim mai jos un top al acestor mici aspecte cu valoare mare:

1. lista de cheltuieli.
Va poate oferi informatii dincolo de cifrele afisate, legate de bonitatea locatarilor(a viitorilor vecini). N-ai vrea sa te muti intr-un bloc cu multi restantieri!

2. numarul posesorilor de microcentrale de apartament. Cand balanta intre cei care au centrale termice proprii si cei care nu au, se inclina serios in favoarea primilor, acest lucru se traduce in investitii suplimentare pe care vei fi nevoit sa le faci in cel mai scurt timp. Altfel, costurile tale de intretinere vor fi mult mai mari decat ai fi crezut!

3. geamul de la baie. Multi nu remarca lipsa acestuia, desi utilitatea sa este evidenta.

4. orientarea camerelor in raport cu punctele cardinale. Un dormitor cu geamurile spre est si un living cu geamurile spre sud sau spre vest, iti vor oferi lumina naturala in locuinta pe tot parcursul zilei. Si iti doresti acest lucru, nu-i asa?

5. locul de parcare. Fie ca este sau nu inchiriat de la primarie, un loc de parcare este util oricarui posesor de autoturism. Macar posibilitatea parcarii in zona trebuie sa existe pentru a nu transforma in fiecare seara acest lucru simplu intr-o aventura.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Top 3 greseli ale cumparatorilor de locuinte!

Atat in perioada boom-ului imobiliar cat si in prezent, in conditiile unei piete imobiliare in cadrul careia preturile apartamentelor se apropie de pragul de jos, am remarcat o serie de greseli pe care le fac cei care cumpara. Astfel am intocmit un top al celor mai raspandite 3 greseli in procesul de achizitie a unei locuinte: 1. Finisaje vs locatie.[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 2-a – Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Specialistii de la Blitz Imobiliare ti-au prezentat lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand cumperi o locuinta. Azi, avem sfaturi din categoria :“de facut”! 6. Cumpara o locuinta pentru zona in care[...]

Citeste mai mult
coming back soon