Yandex.Metrica

Top 5 aspecte pe care cumparatorii le urasc cel mai mult!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

De la bun inceput trebuie sa acceptam faptul ca intre un truc si o minciuna exista o diferenta majora. Poti sa-ti atragi cumparatorii cu ajutorul publicitatii, dar ii poti si mai repede alunga daca minti. Nu poti spune, de exemplu, ca proprietatea ta este decomandata si, la vizionare, cand vei fi descoperit, sa obiectezi ca este o greseala de tipar. Sunt insa multe alte astfel de “greseli” si vi le prezentam, pe larg, mai jos:

1. Cumparatorii urasc descrierile neconforme cu realitatea. Nu poti sa spui despre un apartament ca este “ultrafinisat”, iar la fata locului, peretii sa nu fie drepti sau gresia pusa prost in baie. Recomandam chiar evitarea unor caracterizari pompoase in anunturile de promovare, pentru ca acestea au darul de a pune imaginatia cumparatorilor in miscare; vor incepe sa viseze frumos, iar un final de cosmar nu este in favoarea nimanui.

2. Imaginile de prezentare, trebuie, asa cum arata termenul, sa fie de “prezentare”.
Nu fotografiati pereti, nu puneti fotografii mici sau de calitate proasta. E enervant sa nu intelegi nimic dintr-o fotografie si la fel vor simti si cumparatorii, si vor trece la oferta urmatoare.

3. Imaginile care mint. Fotografiile care prezinta alte proprietati ar trebui eliminate din start. La fel de nocive sunt fotografiile “lungite” pentru a da senzatia unor incaperi mai mari, sau peretii “colorati” artificial pentru a crea o imagine mai placuta. Imaginea care conteaza este cea din ochii vizitatorilor locuintei tale; vei simti imediat daca i-ai dezamagit sau nu.

4. Un vanzator neimplicat in procesul vizionarii. Invitand cumparatorii sa faca un tur al locuintei asezat comod pe canapea, semiadormit, nu vei crea o impresie foarte placuta.

5. La fel de enervant este un vanzator “prea implicat”. Este acea persoana care te grabeste, care te urmareste in fiecare camera si inchide usa imediat dupa ce ai parasit incaperea respectiva. Si, pentru ca meniul sa fie complet, sa mai si spuna “ma grabesc, trebuie sa ajung undeva in 10 minute”.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

O locuinta impecabila nu-ti garanteaza vanzarea

"Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: O locuinta impecabila nu-ti garanteza vanzarea! Vrei sa-ti vinzi proprietatea si, mai mult, raportandu-te la ceea ce exista pe piata, oferta ta este de departe cea mai atragatoare. In aceasta situatie sunt sanse slabe sa nu poti vinde. Si totusi… Calitatile umane ale vanzatorului sunt la[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

Vanzarea locuintei este cea mai importanta afacere din viata ta. De organizarea procesului de vanzare depinde reusita tranzactiei. Am vazut in etapa anterioara, cum se pregateste o locuinta pentru vanzare, dupa care, in etapa de astazi vei face publica intentia ta de vanzare. De ce este acest lucru important? Pentru ca altfel nu existi. Piata imobiliara nu contine oferta ta[...]

Citeste mai mult