Yandex.Metrica

Top 3 vile istorice scoase la vanzare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Poate sunteti tentati sa credeti ca proprietatile cele mai scumpe sunt si cele mai afectate de criza, iar pretul este cel care a inregistrat cele mai spectaculoase scaderi. Ei bine, nu! Luxul isi pastreaza pozitia de neatins si in fata preturilor, o vila istorica de pe malurile Dambovitei concurand cu succes proprietati de vacanta din insoritul Bahamas.

Va prezentam un top realizat de portalul www.imobiliare.ro, a celor mai scumpe vile istorice aflate la vanzare:

1. Vila istorica, situata in zona centrala a Bucurestiului, pe b-dul Dacia. Pentru 6,5 milioane de euro, cumparatorul ar primi in schimb o constructie ridicata in 1938, avand o suprafata utila de 1.000 de metri patrati, dispusa pe 3 niveluri( P+2). Vila are 20 de camere, 6 bai, 4 balcoane si o bucatarie.

2. Vila istorica, zona Piata Romana. 16 camere, 6 bai, 5 balcoane si o bucatarie, pe scurt, 870 de metri patrati valoreaza 4, 5 milioane de euro la doi pasi de Academia de Studii Economice Bucuresti. Constructia din 1940 iese in evidenta prin arhitectura deosebita, prin vitralii si marmura ca material de constructie.

3. Vila, in zona Kiseleff(Arcul de Triumf-Piata Victoriei). De aceeasi varsta cu Romania Mare, vila costruita in 1918, are o suprafata de 1050 metri patrati, 18 camere, 6 bai, 2 balcoane si 2 garaje. Pretul public este de 3,8 milioane de euro.

Mai la indemana poate fi un castel. Daca doriti sa va indepliniti visul copilariei, un castel din judetul Alba are pretul de numai 350.000 de euro. Aici au avut loc filmarile la filmul “Noi cei din linia intai” al lui Sergiu Nicolaescu. Castelul, care necesita lucrari de renovare, cuprinde 23 de apartamente, un restaurant si o bucatarie si are autorizatii pentru hotel si restaurant.

Sursa: Business24

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune. In Bucuresti exista imobile[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Top 3 scaderi de preturi locuinte in 2011!

In 2011, media nationala in ceea ce priveste pretul imobilelor s-a situat cu 4% pana la 5% sub nivelul anului 2010, o scadere mai lenta daca e sa comparam cu cei 16% diferenta intre 2010 si 2009. Totusi, s-au inregistrat in piata scaderi spectaculoase de preturi si am intocmit un top 3 in acest sens, al celor mai mari scaderi[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

TOP: Cele mai scumpe case de vacanta din Romania! Vezi cat costa un conac boieresc

Casele de vacanta atrag atentia tot mai multor investitori de pe piata, in special datorita potentialului turistic ridicat al Romaniei, tara "inzestrata" si cu mare, si cu munti spectaculosi, si cu peisaje salbatice, si cu luxul din povestile de demult. Cea mai scumpa casa de vacanta, conform portalului imobiliare.ro, este o vila din Domnesti, judetul Ilfov. Proprietatea, care timp de[...]

Citeste mai mult