Yandex.Metrica

Top 3 scaderi de preturi locuinte in 2011!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In 2011, media nationala in ceea ce priveste pretul imobilelor s-a situat cu 4% pana la 5% sub nivelul anului 2010, o scadere mai lenta daca e sa comparam cu cei 16% diferenta intre 2010 si 2009. Totusi, s-au inregistrat in piata scaderi spectaculoase de preturi si am intocmit un top 3 in acest sens, al celor mai mari scaderi de preturi in anul 2011.

Locul 1 este ocupat de o proprietate din Constanta cu o suprafata de aproximativ 700 metri patrati, dispusa pe patru niveluri si avand 14 camere, 12 bai, 3 terase si 2 bucatarii. Vila cu vedere la Marea Neagra, are un pret de 1,8 milioane de euro, in scadere cu 40% fata de pretul initial de 3 milioane de euro.

Locul 2 este ocupat de o proprietate din Bucuresti, situata in zona Dorobantilor. In cazul acesteia scaderea a fost putin sub 40%, de la 1,2 milioane de euro, la 750.000 de euro. Vila are o suprafata utila de 360 de metri patrati si dispune de 6 camere, 4 bai si 3 balcoane.

Locul 3 in topul nostru este ocupat tot de o proprietate din Bucuresti, de data asta fiind vorba de un apartament de lux. Daca topul nostru ar fi fost alcatuit in functie de procentul de scadere inregistrat, aceasta proprietate ar fi ocupat locul 1, pentru ca pretul ei a scazut cu 50%, de la 600.000 de euro la 300.000 de euro. Apartamentul are o suprafata utila de 174 de metri patrati, 4 camere, 3 bai si 2 balcoane.

Cea mai mare scadere de pret din Cluj-Napoca in 2011 s-a inregistrat in cazul unei proprietati din cartierul Andrei Muresanu. Vila de 10 camere, are un pret public de 650.000 de euro, desi initial pretul sau a fost de 850.000 de euro.

Sursa: www.money.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Top 5 scaderi de preturi in 2011 in Romania

Criza imobiliara a facut ca preturile imobilelor sa scada constant. Unii spun ca se revine la normalitate, altii in schimb, considera aceste scaderi continue drept ingrijoratoare si se pregatesc de ce este mai rau. Si pentru ca in anii infloritori dinaintea crizei, Bucurestiul detinea suprematia in ceea ce priveste preturile imobilelor, situandu-se cu mult in fata celorlalte orase din tara,[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca, pe locul doi in topul celor mai scumpe orase din Romania

Sectorul rezidential a ajuns la limita-i cea mai de jos, sau cel putin aceasta este opinia specialistilor de la compania de evaluare Darian. Aceasta informatie, in ciuda “miresmei” apocaliptice, este, de fapt, de foarte bun augur. In contextul in care preturile apartamentelor au scazut in ritm sustinut, faptul ca mai jos de-atat nu se poate reprezinta prima si singura realitate[...]

Citeste mai mult
coming back soon