Yandex.Metrica

Tipuri de chiriasi (Imobiliare la minut 44)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

“Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

44. Tipuri de chiriasiTema emisiunii de astazi: Tipuri de chiriasi.

Atunci cand vrei sa-ti inchiriezi locuinta, trebuie sa tii cont de tipurile de chiriasi existenti pe piata imobiliara si de necesitatile locative ale fiecaruia. Astfel, oferta ta imobiliara va avea mari sanse sa se intalneasca exact cu acel chirias pe care-l cautai.

Chiriasii nefamilisti formeaza poate cel mai intalnit tip de chirias intr-un oras universitar asa cum este Clujul. Acestia au solicitari de baza in ceea ce priveste confortul, zona fiind mult mai importanta.

Chiriasii familisti, sunt acei chiriasi cu contracte pe termen lung pentru care, pe langa finisajele si dotarile specifice unei familii, necesita si o serie de facilitati ale zonei.

Chiriasii parteneri sau reprezentanti ai unor companii carora li se adreseaza locuintele de protocol, cu cel mai ridicat grad de confort.

Chiriasii ocazionali sunt acei chiriasi pentru apartamentele in regim hotelier, unde perioadele de sedere sunt foarte scurte.

Locuinta ta, carui tip de chirias prezentat i se adreseaza?

Asculta emisiunea aici->

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Chiriasii au drepturi, nu doar obligatii!

Incepe oficial "sezonul chiriilor" si, in ultima perioada, am incercat sa-ti oferim sfaturi utile pentru a evita probleme de orice gen, atunci cand inchiriezi o locuinta. Unii dintre voi sunt la prima experienta imobiliara si trateaza superficial inchirierea unei locuinte. Trebuie sa stiti ca inchirierea este o afacere serioasa, certificata de un contract de inchiriere, un document oficial care stipuleaza[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cum sa-ti pastrezi chiriasii mai mult timp?

Atunci cand iti inchiriezi locuinta, tu si majoritatea proprietarilor urmariti sa faceti o afacere buna iar acest lucru se traduce in: -o chirie buna, la nivelul asteptarilor; -un contract pe minim un an, cu clauze bine subliniate; -chiriasi conform "tiparului" prestabilit. Este important sa-ti pastrezi chiriasii o perioada indelungata? Anul imobiliar in domeniul chiriilor de locuinte se pliaza in general[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Alege-ti chiriasii cu grija. Vezi alte 5 sfaturi utile!

Suntem in mijlocul iernii, o perioada nu tocmai infloritoare pentru segmentul chiriilor de pe piata imobiliara. Multi chiriasi stiu acest lucru si incearca sa-si renegocieze conditiile acum sau sa-si gaseasca apartamente de inchiriat mult mai ieftine decat in lunile septembrie-octombrie. Proprietarii locuintelor de inchiriat trebuie sa fie pregatiti pentru tentative de negocieri de pe pozitii de forta, iar pregatirea inseamna[...]

Citeste mai mult
coming back soon