Tipuri de agenti imobiliari- Imobiliare la minut

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

61. Tipuri de agentiVorbim astazi despre: Tipuri de agenti imobiliari

Piața imobiliară românească oferă posibilități multiple de reprezentare a părților implicate în procesul imobiliar de vânzare-cumpărare. Va prezentam astfel, 3 tipuri de agenti imobiliari:

Agentul vânzătorului, reprezintă și apără exclusiv interesele acestuia în cadrul tranzacției imobiliare, oferind totodată cu onestitate toate informațiile pe care le solicită cumpărătorul, în limita confidențialității.

Agentul cumpărătorului. Spre deosebire de tipul anterior, agentul cumpărătorului este o persoană foarte dinamică, un foarte bun negociator, dispus să “hărțuiască” vânzătorul pentru a-și îndeplini misiunea.

Agentul imobiliar intermediar, joacă rolul de mediator între cele două părți, nu favorizează niciuna dintre ele, este un foarte bun psiholog și negociator. Unii sunt de părere că agentul intermediar se află în situație de conflict de interese, reprezentând ambele părți. Alții, sunt de părere că starea de conflict apare, din contră, atunci când cele două părți sunt reprezentate de agenți imobiliari diferiți.

Pe tine cine te reprezinta?

Asculta emisiunea aici:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.