Tiger Woods se mută în Manhattan

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Tiger Woods a redevenit burlac de curând, şi, o dată cu modificarea stării civile se pare că faimosul jucător de golf a decis să-şi schimbe şi locuinţa.

Potrivit www.luxist.com care citează publicaţia US Weekly, deşi deţine o casă impunătoare în Jupiter Island din Florida, Tiger Woods este pe punctul de a-şi mai achiziţiona un imobil. De data aceasta în New York. Ba mai mult. Gurile rele spun că jucătorul de golf s-ar fi mutat deja într-un apartament din centrul Manhattan-ului şi că s-ar fi prezentat celor care locuiesc în zonă ca fiind noul lor vecin.

Coincidenţă sau nu, una dintre amantele lui Tiger Woods, Rachel Uchitel, locuieşte tot la New York, ceea ce îi face pe mulţi să se gândească la o posibilă împăcare a celor doi. Lucru foarte posibil, având în vedere faptul că celebrul jucător de golf a revenit la statutul de burlac.

Procesul de divorţ dintre Woods şi soţia sa, Elin Nordegren s-a terminat săptămâna trecută. Ruptura a survenit din cauza multiplelor aventuri are lui Tiger Woods în cei aproape şase ani de căsnicie şi l-a costat pe soţul infidel circa 100 de milioane de dolari.

Sursa: Imopedia

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.