Yandex.Metrica

Targuri imobiliare pe banda rulanta in Capitala!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

O noua saptamana, un nou targ imobiliar in Bucuresti: TIMON( Targul Imobiliar National), editia de toamna, se va desfasura intre 25-28 octombrie in Piata Constitutiei din Capitala.

In vreme ce in Cluj-Napoca nu s-a organizat niciun targ imobiliar in 2012, actorii din piata considerand ca eforturile financiare pentru un astfel de eveniment fiin mult prea mari in comparatie cu rezultatele(nu aceeasi este si parerea noastra), in Bucuresti targurile imobiliare se organizeaza cu o frecventa neasteptat de ridicata. Ceea ce nu stiu specialistii clujeni, este faptul ca in cadrul targurilor imobiliare, in afara de vanzari sau rezervari de locuinte, in afara de discounturile generoase pentru clienti, au loc mai multe evenimente: lansari de noi ansambluri imobiliare, prezentarea proiectelor locale de infrastructura si de dezvoltare, incheierea de parteneriate strategice intre dezvoltatori si intermediari sau media locala, etc.

De pilda, la TIMON se vor lansa trei noi ansambluri imobiliare, ce urmeaza a fi dezvoltate in diferite zone ale Capitalei:

“Pentru prima oara dupa mai bine de 4 ani, editia de toamna a TIMON va gazdui lansarea a trei ansambluri rezidentiale, in zone complet diferite ale Bucurestiului. Vorbim despre dezvoltatori noi, fie pentru prima oara activi in Romania, fie pentru prima oara activi in domeniu. Salutam lansarea de ansambluri rezidentiale noi si speram ca acestea sa ofere preturi care sa concureze cu succes piata rezidentiala veche”, a declarat directorul TIMON, Vlad Vlasceanu.

“Acesta este momentul oportun pentru investitorii rezidentiali sa inceapa proiecte noi in Romania, cererea fiind asigurata in buna parte prin aceste proiecte(facilitatile guvernamentale pentru cumparatorii de imobile prin Prima Casa si prin cota de TVA de 5%). Au trecut deja 4 ani de criza, iar toata lumea a inteles ca piata s-a stabilizat si exista sanse reduse pentru a vedea modificari spectaculoase mai ales la nivelul preturilor. Romanii sunt acum mai sofisticati si mai precauti, dar cu produse care sa se potriveasca nevoilor si bugetelor lor, dezvoltatorii nu au cum sa dea gres”, a completat Vlad Vlasceanu.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Care sunt avantajele organizarii unui targ imobiliar?

La recent incheiatul Targ National Imobiliar din Bucuresti, organizatorii se lauda cu un numar foarte mare de vizitatori: peste 6.500 de platitori au participat la targ si alte peste 15.000 de persoane au accesat site-ul targului imobiliar. "Editia ade toamna a TNI a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

13.000 de locuinte disponibile in cadrul "Targului Imobiliar National"

Organizatorii Targului Imobiliar National (tIMOn) ne informeaza ca vor fi scoase la vanzare, in cadrul evenimentului, nu mai putin de 13.000 de locuinte vechi si noi, dezvoltatorii prezenti oferind reduceri de preturi de pana la 28.000 de euro. Clientii vor avea, printre altele, posibilitatea achizitionarii de apartamente noi in schimbul celor vechi. Targul Imobiliar National va avea loc in perioada[...]

Citeste mai mult
coming back soon