Yandex.Metrica

Targul National Imobiliar incepe azi in Bucuresti. Vezi noutatile!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Oferte low-cost, lansari de ansambluri imobiliare noi si parteneriate publice-private pentru cladiri din patrimoniul de stat- astfel isi intampina Targul National Imobiliar vizitatorii.

Targul National Imobiliar incepe azi in Bucuresti. Vezi noutatile!La evenimentul organizat la Palatul Parlamentului din capitala participa 85 de companii cu oferte si cu 60-65% mai ieftine fata de acum cativa ani.

“Daca in anul 2008 o vila in zona Pipera costa intre 200.000 si 400.000 de euro, acum vilele din acelasi ansamblu rezidential ce este executat silit pot fi achizitionate cu preturi cuprinse intre 75.000 de euro si pana la 135.000 de euro fara TVA”, au comunicat reprezentantii TNI.

Cea mai ieftina oferta imobiliara prezenta la targ este o garsoniera de 17.500 de euro(TVA inclus), iar cea mai scumpa, un spatiu turistic din Predeal de 4,2 milioane de euro.

Alaturi de oferte care de care mai tentante, la TNI vor fi lansate cateva ansambluri imobiliare din Bucuresti: Vista Residential Concept, Shine Residence II, Gama Residence 2, Joy Residence, Galaxy Residence, etc., oferta, comparativ cu editiile anterioare, fiind foarte bogata si diversificata, semn de insanatosire reala a pietei imobiliare.

Surpriza targului o reprezinta compania Active Conexe, care promoveaza imobile ale statului roman, care pot fi inchiriate sau dezvoltate in cadrul unor parteneriate pentru dezvoltarea de activitati comerciale. Aceste proprietati, birouri, hale de productie, spatii comerciale, sunt raspandite pe intreg teritoriul tarii, in Bucuresti si in judete ca : Sibiu, Cluj, Brasov, Dolj, Bihor, Constanta sau Iasi.

Sursa: www.capital.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Ce ne asteapta la "Targul National Imobiliar"

Mai sunt doua zile pana la inceperea Targului National Imobiliar (TNI). Organizatorii acestui eveniment de mare amploare ne informeaza ca s-au depus eforturi suplimentare pentru adaptarea ofertelor la realitatile crizei. Cei interesati de acest targ vor avea ocazia, printre altele, de a solicita gratis serviciile consultantilor imobiliari prezenti. Targul National Imobiliar se va desfasura in perioada 22-25 septembrie, la Palatul[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Care sunt avantajele organizarii unui targ imobiliar?

La recent incheiatul Targ National Imobiliar din Bucuresti, organizatorii se lauda cu un numar foarte mare de vizitatori: peste 6.500 de platitori au participat la targ si alte peste 15.000 de persoane au accesat site-ul targului imobiliar. "Editia ade toamna a TNI a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa[...]

Citeste mai mult
coming back soon