Targul National Imobiliar incepe azi in Bucuresti. Vezi noutatile!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Oferte low-cost, lansari de ansambluri imobiliare noi si parteneriate publice-private pentru cladiri din patrimoniul de stat- astfel isi intampina Targul National Imobiliar vizitatorii.

Targul National Imobiliar incepe azi in Bucuresti. Vezi noutatile!La evenimentul organizat la Palatul Parlamentului din capitala participa 85 de companii cu oferte si cu 60-65% mai ieftine fata de acum cativa ani.

“Daca in anul 2008 o vila in zona Pipera costa intre 200.000 si 400.000 de euro, acum vilele din acelasi ansamblu rezidential ce este executat silit pot fi achizitionate cu preturi cuprinse intre 75.000 de euro si pana la 135.000 de euro fara TVA”, au comunicat reprezentantii TNI.

Cea mai ieftina oferta imobiliara prezenta la targ este o garsoniera de 17.500 de euro(TVA inclus), iar cea mai scumpa, un spatiu turistic din Predeal de 4,2 milioane de euro.

Alaturi de oferte care de care mai tentante, la TNI vor fi lansate cateva ansambluri imobiliare din Bucuresti: Vista Residential Concept, Shine Residence II, Gama Residence 2, Joy Residence, Galaxy Residence, etc., oferta, comparativ cu editiile anterioare, fiind foarte bogata si diversificata, semn de insanatosire reala a pietei imobiliare.

Surpriza targului o reprezinta compania Active Conexe, care promoveaza imobile ale statului roman, care pot fi inchiriate sau dezvoltate in cadrul unor parteneriate pentru dezvoltarea de activitati comerciale. Aceste proprietati, birouri, hale de productie, spatii comerciale, sunt raspandite pe intreg teritoriul tarii, in Bucuresti si in judete ca : Sibiu, Cluj, Brasov, Dolj, Bihor, Constanta sau Iasi.

Sursa: www.capital.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.