Yandex.Metrica

STUDCARD si BLITZ Imobiliare – parteneriat de viitor

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Seria de evenimente Transilvania Music Event continua si anul acesta in acelasi spirit studentesc dezinhibat. In perioada 6-8 mai, parcarea centrului comercial Polus Center Cluj va deveni spatiul chefului de viata prin excelenta.

Patronat de STUDCARD, Transilvania Music Events ofera o varietate impresionanta de distractii, pornind de la nelipsitele concerte si sfarsind cu bungee jumping.

Va informam cu aceasta ocazie ca BLITZ Imobiliare este, incepand cu acest an, unul dintre partenerii oficiali ai acestui eveniment de amploare.

Chiar daca piata imobiliara nu mai este ce-a fost acum 4 ani, fluctuatiile imprevibile si blocajele inoportune dand serios de furca atat dezvoltatorilor cat si potentialilor clienti, nu este mai putin adevarat ca oamenii, indiferent de situatiile socio-economice in care traiesc, au nevoie constanta de entertainment. Iata de ce BLITZ Imobiliare a ales sa se implice activ in acest proiect marca STUDCARD.

Se estimeaza ca aproximativ 80.000 de tineri de “toate varstele” vor participa la acest eveniment unic pe piata entertainmentului romanesc. StreetBall, escaladari, tenis cu piciorul, vanatoare de comori, training-uri si workshop-uri in aer liber, iata doar cateva dintre activitatile ofertate de STUDCARD.

In ceea ce priveste concertele, TRANSILVANIA MUSIC EVENT propune publicului 3 nume cu pondere autentica in industria muzicala locala/internationala: Vali Barbulescu, Pete Tong si IRIS. Sa nu uitam nici de concursul Battle of the Bands Transilvania, dedicat exclusiv trupelor studentesti de rock, cover, jazz si folk. S-au inscris in aceasta competitie Mojo Barrel Band, Blood Print, Maya, Chilli Familli, Mirona Pascu si Crimson.

Pentru mai multe informatii legate de TRANSILVANIA MUSIC EVENT, accesati site-ul www.studcard.ro/cluj.

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Apartamentele, cu 9% mai ieftine

Conform ultimei analize de piata a Institutului National de Statistica (INS), apartametele s-au vandut, la nivel national , cu 8,94% mai ieftin in al doilea trimestru al acestui an, fata de perioada similara a anului trecut. In privinta caselor, cererea a fost relativ redusa. Ofertele sunt, de asemenea, putine iar proprietarii tind sa tina cu dintii de preturile de strigare.[...]

Citeste mai mult
Acum 3 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Piata imobiliara si economia

In Romania, piata imobiliara nu este un atat de important indicator al evolutiei economiei precum in SUA ori in tarile zonei euro. In termeni economici, spunem ca piata imobiliara este ‘decuplata’ de la economie in general. Explicatia este data de procentul mai mic in PIB constituit de sectorul ‘constructiilor’ (care sigur ca nu include doar pe cel imobiliar, ci si[...]

Citeste mai mult