Yandex.Metrica

Stii sa asculti si sa interpretezi semnalele transmise de catre cumparatori?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cumparatorii de azi sunt mult mai versati decat cei de ieri, iar tu va trebui sa fii foarte pregatit de negocieri duse uneori dincolo de limita. Strategiile de abordare sunt diferite iar daca agentul tau imobiliar nu este un profesionist, s-ar putea sa cadeti amandoi in capcana abil intinsa de cumparatori.

Stii sa citesti printre randuri? Vezi mai jos, ce semnale iti transmit de fapt cumparatorii si cum, descifrandu-le, iti vor netezi drumul spre vanzare.

“Locuinta dumneavoastra nu este chiar finisata. Trebuie sa mai investesc bani dupa ce o cumpar” = “Imi place foarte mult locuinta dumneavoastra iar daca am putea negocia putin pretul as incheia tranzactia imediat!”

“Am vazut oferte mai bune ca a dumneavoastra” = “Dintre toate ofertele vazute cel mai mult imi place a dumneavoastra.”

“Ne place locuinta dumneavoastra dar noi nu ne grabim” = “Pretul este peste posibilitatile noastre si va trebui sa gasim surse suplimentare de finantare. Ar fi minunat daca nu l-ati vinde pana atunci.”

“Mai lasati ceva din pret?” = “Pretul este in regula, dar orice euro in plus reprezinta un castig. De ce sa nu incerc?”

“Noi suntem oameni seriosi. Avem toti banii si maine putem merge la notar numai sa ne intelegeti si dumneavoastra” = “Dintre toate apartamentele vizionate cel mai mult ne place acesta. Oricum il vom cumpara dar am vrea sa va fortam putin mana.”

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 2-a – Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Specialistii de la Blitz Imobiliare ti-au prezentat lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand cumperi o locuinta. Azi, avem sfaturi din categoria :“de facut”! 6. Cumpara o locuinta pentru zona in care[...]

Citeste mai mult
coming back soon