Yandex.Metrica

Spre Vest cu 130 de km la ora!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Tronsonul de autostrada Gilau- Mihaiesti, cu o lungime de 8,7 kilometri a fost adjudecat de Spedition UMB in asociere cu Tehnostrade!

Ofarta castigatoare, in cifre, se prezinta astfel:

– 258,2 milioane de lei, fara TVA (57 milioane de euro);
– 6 ani- durata contractului, din care:
– 6 luni perioada de proiectare;
– 18 luni executia;
– 4 ani perioada de gratie.

Tronsonul ar putea fi gata in maxim 2 ani, avand in vedere reputatia castigatorului. Companiile detinute de Dorinel Umbrarescu, unul dintre “regii asfaltului”, au participat la realizarea autostrazii Bucuresti- Ploiesti si la primul tronson din autostrada Timisoara-Lugoj, tronson deschis circulatiei cu 6 luni mai devreme decat termenul stabilit initial.

Autostrada A3, Brasov-Bors, a inceput in 2004, fiind contractata de compania americana Bechtel pentru suma de 2,2 miliarde de euro. Termenul de executie prevazut in contract era 2012. Cu toate acestea, pana in prezent s-au dat in folosinta doar 52 de kilometri din cei 415, dar pentru care s-au consumat deja jumatate din fondurile stabilite.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Autostrada Transilvania sau mersul piticului la romani!

Chiar si dupa rezilierea contractului cu Bechtel, lucrarile la Autostrada Transilvania se desfasoara in ritm romanesc. Pana pe 21 martie 2012 se vor aduna ofertele pentru tronsonul Gilau-Nadasel urmand ca in mai putin de doua luni sa fie facut public numele castigatorului licitatiei. Tronsonul Gilau-Nadasel, desi are o lungime de numai 8,7 kilometri, va costa peste 80 de milioane de[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Ministerul Transporturilor demareaza licitatia pentru realizarea tronsonului Gilau-Nadasel

Tronsonul Gilau-Nadasel, initial parte integranta a proiectului Autostrada Transilvania, a fost scos de sub contractul Bechtel, Emil Boc anuntandu-ne ca Ministerul Transporturilor va organiza o noua licitatie, prin intermediul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri, in perioada imediat urmatoare. Cei 9 km vor completa sistemul de centuri ocolitoare al Clujului, urmand sa preia traficul greu dinspre Satu Mare si Salaj[...]

Citeste mai mult
coming back soon