fbpx Yandex.Metrica

Spirala catre Soare. O noua cladire spectaculoasa va fi inaugurate in Dubai !

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa ce s-au saturat sa inalte turnuri pana dincolo de bariera norilor, arabii din Dubai s-au apucat de construit cladiri-spirala. Cel mai nou proiect, care va fi inaugurat luni, va avea o inaltime de 310 metri, fiind astfel cea mai inalta spirala din lume.

Turnul Infinity a costat peste 1.000 de milioane de dolari, asa cum au precizat surse din cadrul companiei de investitii si dezvoltare imobiliara Cayan, iar lucrarile de constructie au durat 7 ani. Proiectul a fost realizat dupa cele mai inalte standard international din domeniul constructiilor si a castigat mai multe premii. Cladirea va adaposti apartamente de lux, Sali de conferinte, terenuri de tenis, Sali de sport, piscine, etc.

“Imaginati-va un turn al carui design in spirala reflecta energiile fara margini ale desertului, vantului si marii care il inconjoara. Imaginati-va o cladire a carei eleganțe va stabili noi standarde pentru designul modern si pentru de luxul din intreaga lume”, se arata pe site-ul de prezentare al Infinity Tower.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult